Δευτέρα 17 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Μαρτυρία έκαψε την 45χρονη για τα 72 κιλά ναρκωτικά-Στο κελί για πέντε ημέρες

  31/05/2020 13:01
Μαρτυρία έκαψε την 45χρονη για τα 72 κιλά ναρκωτικά-Στο κελί για πέντε ημέρες

Μαρτυρία έκαψε την 45χρονη για τα 72 κιλά ναρκωτικά-Στο κελί για πέντε ημέρες

  31/05/2020 13:01
Διάταγμα κράτηση πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 45χρονης, η  ποία συνελήφθη χθες σε σχέση με την υπόθεση των 72 κιλών κάνναβης που εντοπίστηκαν σε αποθήκη τελωνειακής αποταμίευσης στο Ζακάκι.
 
Πρόκειται για την τέταρτη σύλληψη σε σχέση με την υπόθεση, καθώς τελούν ήδη υπό κράτηση 31χρονος και 36χρονος από τη Λάρνακα και 27χρονος από τη Λεμεσό, ενώ καταζητείται ένας 28χρονος, επίσης από τη Λεμεσό.
 
Εναντίον της 45χρονης προέκυψε σχετική μαρτυρία και χθες η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της βάσει δικαστικού εντάλματος, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτηση της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 45χρονη για τα 72 κιλά κάνναβης στη Λεμεσό
 
Εναντίον των συλληφθέντων διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.
 
Υπενθυμίζεται πως τα ναρκωτικά είχαν εντοπιστεί, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, σε τέσσερις συσκευασίες που έφθασαν από την Ελλάδα στο λιμάνι της Λεμεσού. Αφού αντικαταστάθηκαν με ομοιώματα ναρκωτικών, η αποθήκη τέθηκε υπό παρακολούθηση.
 
Την περασμένη Τετάρτη παραλήφθηκαν από τον 31χρονο και τον 36χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από  ανακοπή του οχήματος τους στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας. Ακολούθησε η σύλληψη του 27χρονου μετά από εξασφάλιση σχετικής μαρτυρίας, ενώ εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εναντίον 28χρονου.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας