Πέμπτη 3 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ζητά εξηγήσεις γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο ύποπτοι για την επίθεση στο Καϊμακλί το ΕΛΑΜ

  22/05/2020 16:18
Ζητά εξηγήσεις γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο ύποπτοι για την επίθεση στο Καϊμακλί το ΕΛΑΜ

Ζητά εξηγήσεις γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο ύποπτοι για την επίθεση στο Καϊμακλί το ΕΛΑΜ

  22/05/2020 16:18
Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι οι δυο ύποπτοι για την επίθεση με μαχαίρι, σε βάρος Ελληνοκυπρίου, που διαπράχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαβββάτου στο Καΐμακλί, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ.
 
Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει το κόμμα, «σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες οι μαχαιροβγάλτες αλλοδαποί που επιτέθηκαν και προσπάθησαν να δολοφονήσουν Ε/κ στο Καϊμακλί, οι δύο έχουν κατηγορηθεί και έχουν αφεθεί ελεύθεροι, ενώ ο τρίτος θα αφεθεί ελεύθερος τις επόμενες ώρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί και τέταρτο άτομο, που δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, παρόλο που υπάρχουν μαρτυρίες ότι κυκλοφορεί στη περιοχή που έγιναν τα μαχαιρώματα».
 
Στην ανακοίνωση το ΕΛΑΜ καλεί την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, να δώσουν εξηγήσεις, «για το γεγονός ότι τώρα ανάμεσα μας βρίσκονται ελεύθεροι τρεις επίδοξοι δολοφόνοι, χωρίς, ίσως, να γνωρίζει κανείς που βρίσκονται. Ενώ η Κυβέρνηση θα έπρεπε να καλλιεργεί αίσθημα ασφάλειας στο λαό, αντ’ αυτού η έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής και η ανοχή που επιδεικνύει καλλιεργούν την ανασφάλεια».
 
Καταλήγοντας, το ΕΛΑΜ, καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρμόδιους Υπουργούς, «να αξιοποιήσουν το ολοκληρωμένο πακέτο προτάσεων εφαρμογής μεταναστευτικής πολιτικής που μόνο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει καταθέσει στο Προεδρικό».
 
Υπενθυμίζεται ότι η συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στις 20:30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε περιοχή στο Καϊμακλί. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή, όπου κατάφεραν να επιβάλουν την τάξη, ενώ όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, τραυματίστηκε από μαχαίρι 26χρονος.
 
Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικά τραύματα στα δύο χέρια και αφού έγινε συρραφή των τραυμάτων του, κρατήθηκε για νοσηλεία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας