Παρασκευή 16 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πλούσια δράση δύο γυναικών στις κλοπές-Ξάφριζαν προϊόντα από καταστήματα

  11/01/2020 14:26
Πλούσια δράση δύο γυναικών στις κλοπές-Ξάφριζαν προϊόντα από καταστήματα

Πλούσια δράση δύο γυναικών στις κλοπές-Ξάφριζαν προϊόντα από καταστήματα

  11/01/2020 14:26
Διατάγματα εξαήμερης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον δύο γυναικών, ηλικίας 44 και 28 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας για σκοπούς διερεύνησης έξι υποθέσεων κλοπής προϊόντων από καταστήματα στην Λεμεσό.
 
Η 44χρονη και η 28χρονη συνελήφθησαν χθες Παρασκευή, μετά από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία ότι αυτές βρίσκονταν σε κατάστημα στην Λεμεσό, από όπου έκλεψαν προϊόντα. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο κατάστημα όπου εντόπισαν τις δύο ύποπτες.
 
Από εξετάσεις που ακολούθησαν, στην κατοχή της 44χρονης εντοπίστηκαν διάφορα προϊόντα που είχαν κλαπεί χθες από το κατάστημα, αξίας 84 ευρώ περίπου, ενώ σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, κατά το πρόσφατο παρελθόν οι δύο ύποπτες είχαν επισκεφθεί το κατάστημα και έκλεψαν διάφορα είδη, αξίας 600 ευρώ. Η κλοπή των προϊόντων είχε επίσης καταγγελθεί στην Αστυνομία.
 
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι, οι δύο ύποπτες ενέχονται σε ακόμη τέσσερις υποθέσεις κλοπών και αφού εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα, αυτές συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σημειώνεται ότι τις δύο γυναίκες αναζητούσε η Αστυνομία, η οποία στις 23 Δεκεμβρίου 2019 είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους ως αναζητούμενα πρόσωπα, σε μια προσπάθεια συλλογής πληροφοριών που θα βοηθούσαν στον εντοπισμό τους. 
 
Τις έξι υποθέσεις διερευνούν το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας