Τρίτη 2 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Με παρελθόν ο λογιστής, ελεύθερος υπό όρους-Οι πληροφορίες για αντάλλαγμα

  15/10/2019 15:19
Με παρελθόν ο λογιστής, ελεύθερος υπό όρους-Οι πληροφορίες για αντάλλαγμα

Με παρελθόν ο λογιστής, ελεύθερος υπό όρους-Οι πληροφορίες για αντάλλαγμα

  15/10/2019 15:19
Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν τεθεί όλα τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από την οικία του 42χρονου λογιστή, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή, απόκτηση πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και παραγωγής υλικού πορνογραφίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από την Κύπρο τα γυμνά παιδάκια στα αρχεία του λογιστή, τα έπαιρνε στο σπίτι του

Οι ανακριτές της υπόθεσης, έχουν εντοπίσει αρχεία με έξι τουλάχιστον αγόρια, 13-14 ετών, τα οποία ο ύποπτος τα μετέφερε στην οικία του, τα φωτογράφιζε και τα βιντεογραφούσε σε σεξουαλικές στάσεις, χωρίς όμως να υπάρχει σεξουαλική δραστηριότητα.

 
Ο ύποπτος είχε συλληφθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2019, μετά από καταγγελία 15χρονου για σεξουαλική παρενόχληση του από τον 42χρονο, κατά την διάρκεια μαθήματος που του παρέδιδε στο σπίτι του.
 
Ο 42χρονος είχε οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης του για οκτώ ημέρες, ενώ αργότερα η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου. Τότε, ο ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.
 
Μετά από πληροφορία που έφθασε ενώπιον των Αρχών, ο λογιστής φόρεσε ξανά χειροπέδες, ενώ στο επίκεντρο των ανακριτών έχουν τεθεί όλα τα τεκμήρια, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο σε αυτά υπάρχουν και άλλα παιδάκια-θύματα του 42χρονου.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα έξι αγόρια που απεικονίζονται στα βίντεο και τις φωτογραφίες, μετέβαιναν στην οικία του 42χρονου για μάθημα, ενώ διερευνώνται πληροφορίες που θέλουν τον ύποπτο να ζητούσε από τα παιδιά να τα φωτογραφήσει γυμνά και ως αντάλλαγμα να μην πληρωνόταν για το μάθημα.
 
Η δράση του φαίνεται να άρχισε κατά το 2019, ωστόσο οι έρευνες του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα στραφούν και σε προηγούμενα έτη, ώστε να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα.
 
Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξουν οι καταθέσεις που θα ληφθούν από τα παιδάκια, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται.
 
Ο ύποπτος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτηση του για οκτώ ημέρες.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας