Συγκινητικό τραγούδι για τον Θανάση που βρέθηκε νεκρός κάτω από γιοφύρι στη Λεμεσό(Video)

Έντεκα χρόνια μετά τον θάνατο του «Αυστραλού» στρατιώτη που βρέθηκε νεκρός στη γέφυρα της Άλασσας στη Λεμεσό και η οικογένεια του νεαρού Θανάση Νικολάου συνεχίζει να αγωνίζεται για την αλήθεια με την υπόθεση να βρίσκεται ξανά στα δικαστήρια.

Ο 18χρονος το πρωινό της 29ης  Σεπτεμβρίου2005, έφυγε από το σπίτι του για να πάει στο στρατό. Ωστόσο, δεν έφθασε ποτέ και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε να κείτεται νεκρός στη γέφυρα.

Έκτοτε οι γονείς του ξεκίνησαν μια μάχη αναζητώντας την αλήθεια αφού ποτέ δεν πίστεψαν το πόρισμα της αστυνομίας και των ιατροδικαστών του κράτους ότι το παιδί τους αυτοκτόνησε.

Οι γονείς του, γνωρίζοντας ότι ο Θανάσης δεχόταν  bulling και πως στο στρατό περνούσε δύσκολα «βλέπουν» πίσω από τον θάνατο του παιδιού τους ένα στυγερό έγκλημα που κουκουλώθηκε.

Αναζητώντας την αλήθεια, οι γονείς του 26χρονου ζήτησαν γνωματεύσεις από ιδιώτες ιατροδικαστές και εμπειρογνώμονες, οι οποίοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως να μην πρόκειται για αυτοκτονία αφού το άψυχο σώμα του Θανάση δεν έφερε εκδορές και μώλωπες γεγονός που προκαλεί ερωτήματα αφού η αστυνομία τους είχε αναφέρει ότι έπεσε από τη γέφυρα ύψους πέραν των 30 μέτρων.

Σε μια προσπάθεια να δείξουν τη στήριξη τους στην οικογένεια που συνεχίζει τον αγώνα , οι φίλοι του Θανάση έγραψαν ένα τραγούδι στον αδικοχαμένο παλληκάρι το οποίο ραγίζει καρδιές.
 

Δειτε Επισης

Νεκρός 79χρονος σε δυστήχημα-Προσπαθούσε να ακινητοποιήσει το τρακτέρ του
Επιμένει στο δεδικασμένο η πλευρά των μοναχών-«Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Ησαΐα»
Ποινές φυλάκισης σε δύο πρόσωπα για υποβοήθηση αλλοδαπών να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο
Έστω και τώρα βοηθήστε τη μάνα να ησυχάσει και τον Θανάση να αναπαυθεί...
Αναμένουν να καθοριστούν ημερομηνίες για κατάθεση των μαρτύρων τους οι μοναχοί
Απορρίφθηκαν οι λόγοι εφέσεις των υπόπτων για το «Δημητρούι»-Διαπιστώθηκε μεν σφάλμα αρχής, αλλά...
Σεισμική δόνηση στην Κύπρο
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του (pic)
Σε εξέλιξη οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής
Τραβά ξανά κόκκινη γραμμή η δικηγόρος της οικογένειας του Θανάση-Ανακριτές από Υπουργικό, «όχι» σε εμπλοκή Εισαγγελίας και Αστυνομίας