Πώς απαντούν οι αστυνομικοί που προσφεύγουν στο Δικαστήριο κατά του βιβλίου «Κράτος Μαφία»

Βγαίνουν μπροστά και απαντούν στον Μακάριο Δρουσιώτη, οι τέσσερις αστυνομικοί, ο επικεφαλής του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας Ανδρέας Αναστασιάδης, καθώς και τρεις υφιστάμενοι του.  

Σε ανακοίνωση τους οι τέσσερις αστυνομικοί αναφέρουν ότι οι αναφορές στα πρόσωπά τους, στο εν λόγω βιβλίο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Αναφερόμαστε στα δημοσιεύματα σε σχέση με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» και τις αναφορές στα 4 μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα οποία εκπροσωπούμε και επιθυμούμε να αναφέρουμε εκ μέρους των πελατών μας τα κάτωθι:

Πρωτίστως, οι πελάτες μας, μέλη του κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, επιθυμούν να ξεκαθαρίσουν ότι, η όλη υπόθεση αφορά αστικής φύσης διαφορά μεταξύ τους και του συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη, σε σχέση με τις αναφορές του στα πρόσωπά τους, στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία». Καμία διαφορά υφίσταται μεταξύ του συγγραφέα και της Αστυνομίας», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.

Στη συνέχεια προσθέτουν ότι «η ενημέρωση των πελατών μας προς την ηγεσία της Αστυνομίας για την πρόθεσή τους, για καταχώρηση κατά του συγγραφέα αγωγής λίβελλου, έγινε καθαρά λόγω της πειθαρχίας που υπάρχει στην Αστυνομία ως σώμα ασφαλείας. Θεωρούν δυσφημιστική την ένταξή τους από το συγγραφέα, ως μελών του ούτω καλούμενου «Κράτους Μαφίας», την ύπαρξη του οποίου αγνοούν».

Παράλληλα, σημειώνουν πως «οι αναφορές στα πρόσωπά τους, στο εν λόγω βιβλίο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι πελάτες μας είναι επαγγελματίες, οι οποίοι ασκούν εξειδικευμένα καθήκοντα και ορθά αναγνωρίζονται τόσο στην Κύπρο όσο και Διεθνώς, ως εθνικοί εμπειρογνώμονες. Χαίρουν δε της αναγνώρισης και εκτίμησης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ειδικότερα θεωρούν, τις αναφορές στα πρόσωπά τους στο βιβλίο «Κράτος Μαφία», δυσφημιστικές στην υπόληψη και στο επάγγελμά τους και οι οδηγίες που έχουμε λάβει είναι να καταχωρήσουμε άμεσα αγωγή λίβελλου κατά του συγγραφέα και αίτηση για έκδοση ενδιάμεσου απαγορευτικού διατάγματος με σκοπό τον άμεσο τερματισμό της κυκλοφορίας του βιβλίου και οποιασδήποτε δημοσίευσης, η οποία συνιστά δυσφήμιση σε αυτούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Και αστυνομικοί εναντίον Δρουσιώτη-Ζητούν απόσυρση του βιβλίου «Κράτος Μαφία»

Δειτε Επισης

Τέσσερις οι συλληφθέντες για «Δημητρούι» που προσφεύγουν στο Εφετείο-Οι βασικοί άξονες της έφεσης
Τέλος στην Οδύσσεια του παππού Χρύσανθου-Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απονομή χάριτος
Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός ο 61χρονος Πολύκαρπος Μιχαήλ
Ανέλυσε στους ομολόγους του τις στοχευμένες ενέργειες της Κύπρου για επιστροφές μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ζητούν από τον Ταμασού να αποσαφηνίσει εάν αναγνωρίζει δεδικασμένο οι δικηγόροι των μοναχών
Πρόταση ΔΗΠΑ για αποποίηση δικαιώματος επαγγελματικής δραστηριότητας από βουλευτές
Δίνεται τελικά προεδρική χάρη στον 82χρονο παππού-Συνυπογράφει το αίτημα Χριστοδουλίδη η Εισαγγελία
Οργή συγγενών για τις ποινές χάδι στους έξι ένοχους για τη φωτιά στο Μάτι-Πέταξαν καρέκλες στην έδρα
Στο άγνωστο οι έρευνες για το θανατηφόρο με θύμα τον 17χρονο Αλέξανδρο-Κανένα σημάδι από τον οδηγό
Πυρομανής ο δεσμοφύλακας που συνελήφθη για εμπρησμό-Πιθανή εμπλοκή του σε άλλες δεκαπέντε υποθέσεις