ΒΙΝΤΕΟ: Διερευνά απόπειρα φόνου η Αστυνομία για τους κλέφτες που κτύπησαν με όπισθεν πολίτες

Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία, για το τρομακτικό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρνακα, όταν πολίτες στην προσπάθεια τους να καταδιώξουν πεζοί κλέφτες, αυτοί έβαλαν όπισθεν με το όχημα τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 34χρονου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, που εξασφάλισε ο REPORTER, οι πολίτες προσπαθούν πεζοί να ανακόψουν το όχημα στο οποίοι επέβαιναν οι επίδοξοι κλέφτες, ωστόσο οι ίδιοι για να διαφύγουν έβαλαν όπισθεν, με αποτέλεσμα να κτυπήσουν τους δύο πολίτες, με τον έναν εκ των δύο να παρασύρεται αρκετά μέτρα πιο κάτω.

Σε δηλώσεις του ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ανέφερε ότι «γύρω στις 21.30 το βράδυ του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου λήφθηκε πληροφορία στο Κέντρο Ελέγχου Μνημάτων της ΑΔΕ Λάρνακας ότι σε συγκεκριμένη οδό στη πόλη, υπήρχε τραυματισμένο άτομο το οποίο κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τη σκηνή». Στο μέρος, συνέχισε, μετέβησαν μέλη από διάφορες Υπηρεσίες της ΑΔΕ Λάρνακας όπου εντόπισαν ένα 34χρονο, που βρισκόταν τραυματισμένος στο έδαφος, φέροντας κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «από εξετάσεις που έγιναν στην σκηνή διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 21.15 δύο άτομα έγιναν αντιληπτά τη στιγμή που αφαιρούσαν καταλύτη από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στη περιοχή. Τα δύο πρόσωπα έγιναν αντιληπτά από θαμώνες παρακείμενου εστιατορίου και τα καταδίωξαν, μεταξύ αυτών και ο 34χρονος τραυματίας».

Σημείωσε ακόμα ότι «οι δύο δράστες μπήκαν σε αυτοκίνητο και οδηγώντας με την όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα, χτύπησαν τον 34χρονο και στη συνέχεια εγκατέλειψαν στη σκηνή. Από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο ατόμων, 37 και 36 ετών για το αδίκημα της απόπειρας φόνου εκ προμελέτης, οι φωτογραφίες των οποίων θα δοθούν στην δημοσιότητα προς εντοπισμό τους». Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίντεο ντοκουμέντο: Κλέφτες πάτησαν με όπισθεν πολίτες που τους καταδίωκαν στη Λάρνακα

Δειτε Επισης

Στο Εφετείο η απόφαση προσωποκρατήσεων για «Δημητρούι»-Στο επίκεντρο η εξέλιξη με τους τρεις εκ των υπόπτων
Προηγήθηκε τηλέφωνο της Αστυνομίας στο «Δημητρούι»-Περίμεναν από πριν οι δράστες, πολίτες ενημέρωσαν τις Αρχές
Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονου εδώ και τρεις μέρες στην Πάφο (pic)
Έσπασαν την μπάρα του πάρκινγκ της Μαρίνας Λεμεσού για να μην πληρώσουν-Τους τσάκωσαν και ανέσυραν μαχαίρι
Επεφύλαξε την απόφασή του το Δικαστήριο για τους συλληφθέντες για τα επεισόδια στην ΑΔΕ Λεμεσού
Επέστρεψαν στις χώρες τους άλλοι 181 παράτυποι μετανάστες-Ξεπέρασαν τις 3.500 οι επιστροφές φέτος
Υπό κράτηση οι επτά για το «Δημητρούι», ελεύθεροι οι άλλοι τρεις λόγω «απογυμνωμένης μαρτυρίας»
Ελεύθερος ο ύποπτος για την βόμβα σε μπαρ στον Πρωταρά, ελεύθερος και ο ένας για τους εμπρησμούς πρακτορείων
Μπαίνουν σε λειτουργία άλλες πέντε κάμερες στη Λεμεσό-Σε ποια σημεία θα βρίσκονται
Από την δολοφονία Αλέξη στο Δημητρούι-Ρήξη σχέσεων, απειλές και ερώτημα η αντίπαλη φατρία στους υπόπτους