Πέντε εντάλματα σύλληψης για τα άγρια επεισόδια στο Πουρνάρα-Εικόνες καταστροφής

Σε εντάλματα σύλληψης για τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν τον πρωί της Παρασκευής στο Πουρνάρα, προχώρησε η Αστυνομία, η οποία συνέλαβε μέχρις στιγμής δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκδοθήκαν συνολικά πέντε εντάλματα σύλληψης προσώπων που φαίνεται να συμμετείχαν στις συμπλοκές, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν όσοι ενέχονται στα επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πουρνάρα όπως Μόρια με το κράτος απών-Από καταυλισμός προσφύγων σε ένα χάος

Σύμφωνα με τα γεγονότα, δύο ομάδες μεταναστών πιάστηκαν στα χέρια, ενώ στη συνέχεια άρχισαν οι συμπλοκές και μέσα σε λίγα λεπτά το Πουρνάρα μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη. Μετανάστες να κρατούν ξύλα και σίδερα, να θέτουν φωτιές και να ρίχνουν πέτρες ήταν τα χαρακτηριστικά του σκηνικού που επικρατούσε για ώρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός μετανάστη. Λόγω των εστιών φωτιών που είχαν ξεσπάσει, επικράτησε πανικός, με γυναικόπαιδα να κλαίνε και να τρέχουν για να γλιτώσουν, ενώ οι μετανάστες πήραν τη βαλίτσα τους και έτρεχαν προς το δρόμο.

Στο σημείο υπήρχαν, μέλη της Αστυνομίας που σε μια προσπάθεια να επιβάλουν την τάξη έκαναν χρήση δακρυγόνων, ωστόσο λόγω του ότι τα επεισόδιά έπαιρναν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού με μανία αριθμός μεταναστών επιτίθονται με ξύλα και πέτρες στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις.

 

@juliolas02

the Cypriot government must do something to calm down the Nigerian asylum seekers they are too brutal at camp pournara it's not for the first time it's sad

♬ son original - Julio Las le rossignol

Μεγάλος αριθμός μεταναστών στη συνέχεια, έφυγε από το Πουρνάρα και κατευθύνθηκε προς την Κοκκινοτοτριμιθιά με τον κοινοτάρχης της περιοχής να εκπέμπει SOS και να καλεί τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Από τα επεισόδια και την φωτιά στο Πουρνάρα προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οποιαδήποτε αντίδραση από το Υπουργείο Εσωτερικών σε σχέση με την χαοτική κατάσταση που επικρατεί στο Πουρνάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών