Αποσύρθηκε η απόπειρα φόνου, παραδέχθηκε πρόκληση σωματικής βλάβης ο πατέρας που πυροβόλησε τον γιο του

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, άνδρας ηλικίας 69 ετών, παραδέχθηκε την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, αφού τον Μάϊο είχε πυροβολήσει τον γιο του ενώ βρίσκονταν στην οικία τους στα Πυργά της επαρχίας Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυροβόλησε τον ένα του γιο, τον κτύπησε με φτυάρι ο δεύτερος-Το χρονικό της απόπειρας φόνου

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, ο 69χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου όπου έγινε τροποποίηση του κατηγορητηρίου και αφαιρέθηκε η κατηγορία της απόπειρας φόνου εκ προμελέτης.

Η Κατηγορούσα Αρχή απήγγειλε στον 69χρονο την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, την οποία και παραδέχθηκε.

Το Κακουργιοδικείο όρισε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής, ενώ μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου στο χωριό Πυργά της επαρχίας Λάρνακας, μετά από οικογενειακή αντιπαράθεση που φέρεται να είχε ο 69χρονος με τον 45χρονο γιο του, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί στον ώμο.

Ο 45χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά από τραυματισμό στο κεφάλι στην προσπάθεια του δεύτερου γιου του να τον αφοπλίσει.

Ο 69χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή και μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου όπου και παραδόθηκε αφού πρώτα ανέφερε τα γεγονότα όπως αυτά εκτυλίχθηκαν.

Ο ύποπτος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ η Αστυνομία προχώρησε στις 3 Ιουνίου, σε καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, το οποίο παρέπεμψε τον 69χρονο σε απ’ ευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Πηγη: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τα τρία σχέδια του Υπουργείου Γεωργίας για αποκατάσταση του πρωτογενούς τομέα μετά τις πυρκαγιές
Πώς απαντά η Παναγιώτου στις φωνές για παραιτήσεις-«Αλίμονο αν σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές, η πρώτη μας σκέψη να ήταν η διατήρηση ή μη της θέση μας»
Καλύπτει τους λογαριασμούς ρεύματος των πυρόπληκτων μέχρι 500 ευρώ η ΑΗΚ-Τα μέτρα στήριξης
LIVE ΒΙΝΤΕΟ: Στις ακτές των ΗΠΑ το τσουνάμι μετά τον σεισμό στη Ρωσία-Οι Αρχές υποβαθμίζουν τον κίνδυνο για τη Χαβάη
Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για τους πυρόπληκτους-Πλήρης αποκατάσταση ζημιών, επιδότηση ενοικίου και απαλλαγές τελών
Παραμένουν υπό κράτηση οι δύο για τη βομβιστική επίθεση σε όχημα στη Λάρνακα
Επιτήδειοι παριστάνουν ψευδώς την Αστυνομία μέσω email (pic)
Επ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Οι καταγγελίες θυμάτων εμπορίας εναρκτήριος κρίκος στην αλυσίδα πρόληψης
BINTEΟ: Στην Ιαπωνία περιμένουν να χτυπήσει το τσουνάμι-Οι κάτοικοι στην Χοκάιντο ανέβηκαν στις στέγες κτηρίων
LIVE ΒΙΝΤΕΟ: Στη Χαβάη και την Αλάσκα τα πρώτα κύματα τσουνάμι μετά τον σεισμό μαμούθ 8,8 Ρίχτερ στη Ρωσία