Ολοταχώς για τις Βουλευτικές Εκλογές του Μάη

Άρχισε η αντίστροφή μέτρηση για τις Βουλευτικές Εκλογές στις 30 Μαΐου! Σε λιγότερο από 3 εβδομάδες, θα πρέπει να αποφασίσουμε ποιους θα εκλέξουμε για να μας εκπροσωπήσουν στο Κυπριακό Κοινοβούλιο, επάξια.

 Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί με ένα δίκαιο αγώνα, για ήθος και αξιοπρέπεια και να απαλλαγούμε από την διαφθορά και την διαπλοκή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. Για μία Κύπρο, που θα είμαστε περήφανοι για τα επόμενα χρόνια. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να καταστεί σαφές, ότι αυτές τις εικόνες ντροπής που δείχνουν, δεν μας κάνουν καθόλου περήφανους, αντίθετα μας απογοητεύουν, και μας θυμώνουν.

Είναι, καθημερινά για να μοιραζόμαστε, να λέμε τους προβληματισμούς μας, τις εισηγήσεις μας, τις αγωνίες μας και τις προτάσεις μας για να καταγράφονται. Γιατί, θέλουμε η άποψη μας να μετράει από όλους τους πολιτικούς και από όλα τα πολιτικά κόμματα, να έχει λόγο, να έχει φωνή και να μην περνά από αδιαφορία και ψυχρότητα.

 

Συνεπώς, το συμπέρασμα είναι ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί λοιπόν ποιούς θέλουμε να μας εκπροσωπούν στο Κοινοβούλιο και πώς προστατεύονται οι θεσμοί και το κράτος δικαίου. Η δημοκρατία πρέπει να προστατευτεί πάση θυσία!

Δειτε Επισης

Η προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας από δηλώσεις του ΥΔΔΤ
Έξαρση εγκλήματος: Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σάμαν
Συνέχιση ή Μετατροπή Αλλοδαπής Ποινής στη Κύπρο
Πορεία Χριστοδούλας, η σύνοψη των αγώνων μας σήμερα
Δύο χρόνια έργων και προόδου στον Δήμο Γεροσκήπου
«Ηγεσία που κάνει τη διαφορά στην ΠΟΕΔ, με ΠΑΔΕΔ - Πρωτοπορία!»
Η προστασία από τις περιβαλλοντικές αλλαγές ως ανθρώπινο δικαίωμα,
Υποχρεωτική Νοσηλεία Ουσιοεξαρτημένων
Το τουριστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Νότιας Λευκωσίας
Αδικήματα με ποινή Δια Βίου Φυλάκιση