Τα fake news, το πείραμα με την coca cola και η ώρα της αναθεώρησης

Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος του 2020, ενός χρόνου που αποδείχθηκε μαύρος για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ήταν Μάρτιος του ίδιου έτους, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση της πανδημίας που έφθασε και στο νησί μας, με την κυβέρνηση να αποφασίζει να "σφραγίζει" τα πάντα. Μοναδικός μας σύντροφός το 8998.

Δεκέμβριος πλέον του ίδιου ετους, και οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής συνεχίζουν να μάχονται κατάκοποι, σε ένα μαραθώνιο αγώνα για αναχαίτιση της πανδημίας, καθώς τα κρουσμάτα αγγίζουν πλέον τριψήφιο αριθμό με αρνητικό ρεκόρ θανάτων, με  την κυβέρνηση να αποφασίζει αυτή την φορά ένα πιο light lockdown, αφού δεν απαγορεύτηκε εντελώς η κυκλοφορία.

Από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα, πολλές είναι οι ειδήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και αποσκοπούσαν στην πλύση εγκεφάλου του κόσμου. Είναι τελικά "φτιαχτός" ο ιός είναι αληθινός ή ακόμα και θανατηφόρος;

Το κερασάκι στην τούρτα διαδέχεται το πείραμα της coca cola η οποία_ άκουσον άκουσον βγαίνει θετική στον ιό.
 
Οι συνομωσιολόγοι φυσικά βρήκαν το συγκεκριμένο fake news ως ένα παράδειγμα για να πιάστουν και να εκφράσουν ακόμα εντονότερα την δυσπιστία τους.
 
Τα έκτροπα που συνέβησαν στο συγκρότημα ΔΙΑΣ απέδειξαν περίτρανα ότι ο κόσμος δεν αντιλήφθηκε το τι βιώνουμε πράγματικά, πράγμα που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.
Το να "πετάς" ύβρεις στους δημοσιογράφους και να λες πως τα τσεπώνουν για να λένε αυτά που βγαίνουν στο φως σε κάνει το λιγότερο αφελή.

Είναι άνθρωποι του μεροκαμάτου που μάχονται νυχθημερόν, για να έχεις ΕΣΥ έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και με λεφτά ψίχουλα.
 
"Δεν πίστευα στον ιό μέχρι που μπήκα στις ΜΕΘ" μου αναφέρει προσωπό που ήρθε τετ α τετ με τον ιό, ενώ ένας άλλος μάρτυρας μου εξιστορεί το ποσό βαριά το πέρασε αναφέρωντας μου από την αρχή μέχρι το τέλος του εφιάλτη τα συμπτώματα που βίωσε.
 
Και για να τελειώνουμε καθώς τελειώνει σιγά σιγά και το 20, προς όλους εσάς που παρακολουθείτε fake news, αγνοείτε πρωτόκολλα και κατακλύζεστε από ιδεές του _οτι να ναι, καθίστε σπίτι σας, συμμορφωθείτε επιτέλους εαν θέλετε ο καινούργιος χρόνος να μπει με το δεξί και να βρει την οικογένεια τους φίλους σας και εσάς υγιείς.
 
Καλά Χριστούγεννα και καλό νέο έτος λοιπόν. Καιρός για αναθεώρηση.
 
*Του Μιχάλη Αντωνίου
  

Δειτε Επισης

Η προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας από δηλώσεις του ΥΔΔΤ
Έξαρση εγκλήματος: Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σάμαν
Συνέχιση ή Μετατροπή Αλλοδαπής Ποινής στη Κύπρο
Πορεία Χριστοδούλας, η σύνοψη των αγώνων μας σήμερα
Δύο χρόνια έργων και προόδου στον Δήμο Γεροσκήπου
«Ηγεσία που κάνει τη διαφορά στην ΠΟΕΔ, με ΠΑΔΕΔ - Πρωτοπορία!»
Η προστασία από τις περιβαλλοντικές αλλαγές ως ανθρώπινο δικαίωμα,
Υποχρεωτική Νοσηλεία Ουσιοεξαρτημένων
Το τουριστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Νότιας Λευκωσίας
Αδικήματα με ποινή Δια Βίου Φυλάκιση