Ο Βασιλιάς επιστρέφει στον θρόνο του και στην Κύπρο

Η Royal Canin είναι αδιαμφισβήτητα η κορωνίδα και μεγαλύτερη Εταιρεία παραγωγής τροφών κατοικιδίων (super-premium) στον κόσμο και είναι μέρος του διεθνής εμβέλειας συγκροτήματος της πολυεθνικής Mars inc.

Διαθέτει 14 εργοστάσια παραγωγής με το μεγαλύτερο στην Ν. Γαλλία και μεταξύ άλλων εργοστάσια σε Αμερική, Καναδά, Ρωσία, Κίνα, Βραζιλία, Ν. Αφρική, Αγγλία, Πολωνία, Κορέα και Ισπανία.

Έχοντας στις τάξεις της μια τεράστια ομάδα επιστημόνων και πανεπιστημιακών αλλά και μια πλειάδα κέντρων και πανεπιστημίων, η Royal Canin είναι παγκοσμίως μοναδική στη μελέτη παθήσεων και ασθενειών κατοικίδιων όπως σκελετικές, ηπατικές, νεφρικές παθήσεις αλλά και ο απόλυτος Άρχων σε θέματα δερματοπαθειών.

Επιπλέον η Royal Canin μελετά εις βάθος τις ανάγκες κάθε ξεχωριστής ράτσας και φυλής γάτου και σκύλου για αυτό η γκάμα Breed Specific προϊόντων της είναι μακράν μεγαλύτερη αλλά και η πιο αναγνωρισμένη παγκοσμίως.

Μετά από μια ομολογουμένως υποτονική παρουσία στην Κυπριακή αγορά τα τελευταία χρόνια, η Royal Canin κατέληξε τελικά στα χέρια του Συγκροτήματος VitaTrace Nutrition Ltd (VTN) και της θυγατρικής της, VitaPets. Ενός συγκροτήματος με 42 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο χώρο της διατροφής και υγείας των ζώων με διεθνή αναγνώριση και παρουσία αλλά και με πολλές διακρίσεις τόσον στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Έκτοτε, εκμεταλλευόμενη τις δομές, τεχνογνωσία, εμπειρία και φήμη του συγκροτήματος VTN, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ενθρόνιση της σαν η κορυφαία εταιρεία super premium τροφών κατοικιδίων στην Κύπρο.

Το Συγκρότημα VTN επένδυσε απλόχερα και με κάθε τρόπο σε αυτή τη νέα συνεργασία τόσον σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμούς, δίκτυο διανομής αλλά και σε επιστημονική και τεχνική υποστήριξη και τα αποτελέσματα είναι ήδη πέραν από ορατά.

Την Royal Canin θα την βρείτε σε όλες τις κτηνιατρικές κλινικές, petshop και άλλα επιλεγμένα πολυκαταστήματα ανά το Παγκύπριο και η διανομή και διαχείριση από την VTN εγγυάται συνεχή σταθερή προμήθεια προϊόντων.  

Η τεράστια γκάμα της η οποία είναι μακράν μεγαλύτερη από οποιονδήποτε ανταγωνιστή στην αγορά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Πλήρη σειρά ξηρών και υγρών τροφών για γάτες και σκύλους για κάθε ηλικία, μέγεθος, τρόπο ζωής και ξεχωριστές απαιτήσεις.
  • Breed Specific σειρά για κάθε ξεχωριστή φυλή γάτας και σκύλου η οποία έχει διαμορφωθεί για να καλύψει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που μπορεί να έχει η κάθε φυλή σε γεύση, σχήμα κροτίδας και σύνθεση.
  • Εξειδικευμένες κλινικές δίαιτες για γάτες και σκύλους που πάσχουν από βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες παθήσεις.

Οι 500 και πλέον διαφορετικοί κωδικοί της Royal Canin δίνουν την λύση και ικανοποιούν τις ανάγκες του κατοικίδιού σας αλλά είναι και ένα πολύτιμο εργαλείο για τον κάθε κτηνίατρο αλλά και κάθε ιδιοκτήτη ο οποίος θέλει να νοιώθει ότι προσφέρει στον μικρό του φίλο την καλύτερη δυνατή διατροφή.

Τα προϊόντα της Royal Canin χαρακτηρίζονται από απαράμιλλη γευστικότητα, συνθέτονται και παρασκευάζονται με κορυφαία επιστημοσύνη και ποιότητα, αλλά και η ομάδα υποστήριξης που έχει κτίσει η VTN αποτελούν την πιο επιτυχημένη συνταγή για την επανενθρόνηση του βασιλιά.

Αν μπορούσε το κατοικίδιο σας να μιλήσει, θα σας το έλεγε… ROYAL CANIN PLEASE.

  

 

 

 

Δειτε Επισης

Αναζητά ένα πρόσωπο που έριξε αντικείμενο σε στιούαρτ στο Απόλλωνας-Δόξα η Αστυνομία (pics)
Χειροπέδες σε 23χρονο για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό-Σε σοβαρή κατάσταση 35χρονος
Επιχείρησε να ταξιδέψει με παράνομα καπνικά και του επιβλήθηκε πρόστιμο χιλιάδων ευρώ
Καλοκαίρι με καφέ και δροσιστικά ροφήματα
Oι καλύτερες τροφές στην αγορά για το κατοικίδιο σας!
Εξοχικές κατοικίες για ιδιωτικές και ξέγνοιαστες διακοπές σε Πάφο και Πρωταρά
Days in the sun: Aντηλιακά προσώπου για το φετινό καλοκαίρι
Γυμναστείτε με αποτέλεσμα… και στυλ!
Ο Reporter προτείνει τα προϊόντα που θα κάνουν τον κήπο σας πιο όμορφο και λειτουργικό
Επιλέγουμε Primetel, Stephanis και ΤΙΤΑΝ για εργασία από το σπίτι