Έχασε τη μάχη με την λευχαιμία ο 41χρονος Λευτέρης

Θλίψη για τον θάνατο του 41χρονου Ελευθέριου Ελευθερίου, ο οποίος έδωσε άνιση μάχη για χρόνια με την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Η είδηση γνωστοποιήθηκε στη σελίδα της Κοινότητας Κυπερούντας, γενέτειρα του 41χρονου Ελευθέριου.

Η κηδεία του Λευτέρη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 17:30 το απόγευμα, στον ιερό Ναό του Αγίου Αρσενίου, στην Κυπερούντα.

Συγκινούν τα λόγια της αδελφής του, η οποία ευχαριστεί φίλους, συγγενείς και τον κόσμο που στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια, στο πλευρό του αγαπημένου της αδελφού και στην οικογένειά του.

«Αδερφάκι μου, φως μου, αγάπη μου , Λευτερούι μου. Ήρωα της ζωής μου, φάρε και οδηγέ μου. Έφυγες και μας άφησες μόνους. Οκτώ χρόνια μάχης με τη λευχαιμία και δεν παραπονέθηκες ποτέ. Η πίστη σου στο Θεό και η αστείρευτη αγάπη για το γιο σου σου σε βοηθούσαν να συνεχίζεις. Πάντα έβλεπες μπροστά. Εκανες τόσες θεραπείες και πάντα έλεγες Δόξα Σοι ο Θεός.Ξυπνούσες το πρωί και αντιμετώπιζες τη ζωή όσο δύσκολη κι αν ήταν, πάντα με ένα χαμόγελο, με μια αγκαλιά, ένα σ’ αγαπώ. Έδινες κουράγιο απλόχερα στους γύρω σου. Κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί τη δύναμη της ψυχής σου. Έφυγες στα ξαφνικά αφήνοντας πολλά ερωτηματικά αναπάντητα για το πώς συνέβηκε αυτό. Είναι αδιανόητο. Κανεις φυσικά δεν θα απαντήσει. Έφυγες και άφησες πίσω σου τον μονάκριβο σου γιο που τόσο λάτρευες και λατρεύεις, το καμάρι σου, το λεβέντη σου, τους γονείς μας και όλους εμάς  που σε αγαπάμε και μας λείπεις. Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει την συντριβή μας. Μας έχουν κοπεί χέρια και πόδια, καθώς εσύ ήσουν και τα χέρια και τα πόδια μας, η ζωή μας ολόκληρη. Ο χρόνος απλά θα ναρκώσει τις πληγές, αυτές όμως πάντα θα αιμορραγούν. Τίποτα δεν μπορεί πλέον να είναι ίδιο, καθώς εσύ ησουν όλη μας η ζωή. Η απώλεια σου κυβερνά το νου και τη ψυχή μας. Το κενό που αφήνεις πίσω σου δεν μπορεί να το αναπληρώσει κανείς.

Η κηδεία για όσους θέλουν να παραστούν θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα, στις 17:30  από τον ιερό Ναό του Αγίου Αρσενίου στην Κυπερούντα.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στις θείες και θείους μας, στα ξαδέρφια μας και σε όλους εσάς που ήσασταν δίπλα του και δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια», έγραψε.

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Βράβευσε τοπικές αρχές, επιχειρήσεις, οργανισμούς για πράσινες δράσεις ο Πρόεδρος
Το Κόμμα για τα Ζώα χαιρετίζει απόφαση Υπουργείου Γεωργίας για πυροτεχνήματα
Στο 83,3% η θνησιμότητα λαγών που απελευθερώθηκαν-Προβληματισμένη η Υπηρεσία Θήρας
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Η Υπουργός Γεωργίας ξεκίνησε συναντήσεις με παραγωγούς, αγρότες και ψαράδες
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα