Σε νέες περιπέτειες η Αγγλική Σχολή-Καταγγέλλουν τον Διευθυντή για παράνομη απόλυση

Σε νέες περιπέτειες φαίνεται να μπαίνει η Αγγλική Σχολή, με αφορμή τις καταγγελίες στις οποίες προχώρησε μέσω ανακοίνωσής της η Οργάνωση του Προσωπικού της Σχολής.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση σημειώνουν πως, «η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής (ESSA) εκφράζει την έντονη ανησυχία της για  τις πρόσφατες και πρωτόγνωρες μεθοδεύσεις του Διευθυντή της Σχολής, ο οποίος, σύμφωνα  με πληροφορίες, επιχειρεί να επιβάλει στο Διοικητικό Συμβούλιο την αυθαίρετη, αδικαιολόγητη και χωρίς προειδοποίηση παράνομη απόλυση μελών του προσωπικού,  έχοντας μάλιστα καταρτίσει «λίστα» με ονόματα εργαζομένων».

«Θεωρούμε απαράδεκτη και άκρως προκλητική την ενέργεια αυτή και καλούμε το Διοικητικό  Συμβούλιο της Σχολής να τοποθετηθεί άμεσα επί του θέματος. Την ίδια στιγμή, όλοι  αντιλαμβανόμαστε, πως μπροστά σε μια τέτοια ενδεχόμενη εξέλιξη, ως συντεχνία, δεν  μπορούμε παρά να αντιδράσουμε με δραστικά μέτρα», αναφέρει.

«Για ακόμη μια φορά ο Διευθυντής του Σχολείου στοχοποιώντας συγκεκριμένα μέλη του   προσωπικού και της Συντεχνίας και στρεφόμενος ενάντια στους εργαζομένους στην ουσία υποσκάπτει την παράδοση αριστείας του Σχολείου και την προοπτική συνέχισης της  ποιοτικής εκπαίδευσης που αυτό προσφέρει για πάνω από έναν αιώνα σε χιλιάδες μαθητές. Για ακόμη μια φορά η συμπεριφορά του Διευθυντή δεν τιμά τη δημοκρατική παράδοση της  Σχολής και παρεμποδίζει με τις ενέργειές του την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής», σημειώνουν τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έξαλλοι οι γονείς της Αγγλικής Σχολής με την αύξηση διδάκτρων-Ζητούν διαφάνεια

Δειτε Επισης

Η Υπουργός Γεωργίας ξεκίνησε συναντήσεις με παραγωγούς, αγρότες και ψαράδες
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία
Στην οικοδομική βιομηχανία τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα
Βήμα προς την ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Πέντε υποτροφίες σε Κύπριους για σπουδές ανακοίνωσε η Πρεσβεία Μαρόκου
Προς μείωση το φαινόμενο σκόνης τις επόμενες ημέρες
Σε βελτιστοποίηση δρομολογίων ασθενοφόρων με τεχνητή νοημοσύνη στοχεύει έργο του ΤΕΠΑΚ
Πάνω από μέσο όρο ΕΕ η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Ζητά επαναφορά των κριτηρίων του 2012 για τους χαμηλοσυνταξιούχους η ΕΚΥΣΥ