Νέο επεισόδιο στη Βουλή με Θεμιστοκλέους για γήπεδο Λεμεσού-Κλήθηκε να ανακαλέσει

Άναψαν τα αίματα στην Επιτροπή Ελέγχου, ενώπιον της οποίας συζητείται το θέμα πιθανής διασπάθισης δημόσιου χρήματος για το νέο γήπεδο της Λεμεσού.  

Πρώτος πήρε το λόγο ο βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους, ο οποίος έθεσε σειρά ερωτημάτων και στάθηκε ιδιαίτερα στο όνομα που θα πάρει το γήπεδο, διερωτώμενος «γιατί δεν το ονόμασαν Ειρήνη Χαραλαμπίδου ή Ανδρέας Θεμιστοκλέους; Αν ερχόταν ο γιος του Ντενκτάς και έδινε δέκα εκατομμύρια, θα το ονομάζαμε Ντενκτάς;». 

Παράλληλα, ο κ. Θεμιστοκλέους σχολίασε πως εάν το γήπεδο ήταν των ομάδων, θα μπορούσαν να το ονομάσουν με όποιο όνομα ήθελαν, ωστόσο, όπως είπε, το γήπεδο θα γίνει με τα χρήματα του κράτους, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως «με το όνομα που έδωσαν θα γυρίζουν στην Μακαρείου της Λεμεσού και της Λευκωσίας και θα κα@@@ζουν την κοινωνία».   

Μετά την αναφορά του Θεμιστοκλέους, έντονη ήταν η αντίδραση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου, η οποία κάλεσε τον κ. Θεμιστοκλέους να ανακαλέσει, σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρήσει από τον αίθουσα, με τον βουλευτή να ανακαλεί. 

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης, σχολίασε πως «δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές σε αυτή την Επιτροπή», με τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους να του απαντά «ανακάλεσα κ. Χριστοφίδη. Τελεία. Δεν θα μου κάνεις μαθήματα ηθικής». 

Ακολούθως παρενέβη ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαχαρίας Κουλίας, δίνοντας τέλος στην ένταση.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπάχαλο η κατάσταση με τα κυπριακά γήπεδα-«Θα έχουμε νέο Μαρί αν συνεχίσουμε…»

Δειτε Επισης

Κοινοποιήθηκαν 116 προϊόντα που παρουσιάζουν κίνδυνο για υγεία των καταναλωτών
Προειδοποιεί το Τμήμα Φορολογίας-Αποστέλλονται παραπλανητικά μηνύματα για επιστροφή φόρου
Βρήκε καταφύγιο στα ύψη ο υδράργυρος-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, στους 41 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Την Τρίτη ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων
ΒΙΝΤΕΟ: Καλοκαιρινές βροχές εν μέσω καύσωνα-Στα ύψη ο υδράργυρος
Σελίδα εξυπηρέτησης για θέματα φορολογίας από Τμήμα Φορολογίας και Υφυπουργείο Έρευνας
Τελέστηκε το μνημόσυνο και τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου των ηρώων της Άλωνας
Συνεχίζονται οι συναντήσεις για ΑΤΑ, προσπάθειες αποκλιμάκωσης στα ξενοδοχεία
Εκ παραδρομής στάλθηκαν διπλές χρεώσεις φορολογιών-Η ανακοίνωση του Δήμου Πολεμιδιών
Διαμαρτυρία από Πρεσβεία Παλαιστίνης για την κατάσταση στη Γάζα και Δυτική Όχθη