Δεν… λικνίστηκαν τα Κέντρα Αναψυχής με τις χαλαρώσεις-Περιμένουν το πρωτόκολλο

Σε νέες χαλαρώσεις προχώρησε το Υπουργικό Συμβούλιο, με την άρση της απαγόρευσης του χορού και την αύξηση του ανώτατου ορίου ατόμων σε χώρους εστίασης και αναψυχής, να είναι ανάμεσα στα νέα μέτρα. Ως εκ τούτου, για την επιστροφή στους... χορούς, θα καταρτιστεί ειδικό πρωτόκολλο, προτού επιτραπεί πλήρως στα μαγαζιά το λίκνισμα. 

Μιλώντας στον REPORTER o πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, Φάνος Λεβέντης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το νέο ξεκλείδωμα μέτρων, ωστόσο αναμένει και τις περαιτέρω διευκρινίσεις, καθώς είναι αυτές που θα κρίνουν το ολικό unlock, των κέντρων αναψυχής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτές είναι οι χαλαρώσεις-Αύξηση συναθροίσεων και επιστροφή στο... λίκνισμα

«Δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τις νέες χαλαρώσεις ακόμη, αφού μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα επιτραπεί η είσοδος στους ανεμβολίαστους κάτω από κάποιες προϋποθέσεις και θα αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων ανά τραπέζι. Φυσικά, όλα αυτά είναι καλοδεχούμενα, αλλά εξακολουθούμε όμως να περιμένουμε να δούμε για το πώς θα ισχύσει το θέμα του χορού, που η θέση μας είναι ξεκάθαρη για να επιτραπεί όπου υπάρχει χορός, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει και πίστα, επειδή υπάρχουν αρκετοί χώροι που έχουν τα τραπέζια και μπορεί ο κόσμος να χορεύει κοντά στο τραπέζι του».

Όπως επανέλαβε ο κ. Λεβέντης, «καλοδεχούμενες όλες οι χαλαρώσεις, αλλά ο δρόμος ο οποίος θα μας προσφερθεί για να περπατήσουμε, να μην είναι διάσπαρτος με αγκάθια».

Ερωτηθείς για το κατά πόσο θα ανοίξουν οι επιχειρήσεις που ήταν κλειστές όλο αυτό το διάστημα, ο κ. Λεβέντης είπε ότι, «ελπίζουμε ότι αυτές οι χαλαρώσεις, θα φέρουν και το άνοιγμα κι άλλων επιχειρήσεων. Είναι πολύ λογικό όταν μας επιβάλλουν μια πρόνοια και διαμαρτυρόμαστε θα πρέπει να λειτουργούμε με τον αντίστροφο τρόπο όταν αφαιρείται. Θα διαμορφωθεί ένα νέο πρωτόκολλο, για το οποίο αναμένουμε την πρόσκληση από το Υπουργείο, για να συνεργαστούμε στην τελική του διαμόρφωση».

Δειτε Επισης

Τόσα θα κοστίσει το Πασχαλινό τραπέζι-Οι αυξομειώσεις σε κρέατα, φλαούνες και λαχανικά
Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Πίστωση χρόνου από δασκάλους σε ΥΠΑΝ για τους αντικαταστάτες-Υπό παρακολούθηση η Μιχαηλίδου
Απεβίωσε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Κυριάκος Νικολέττης
Αναβιώνουν τα έθιμα την Κυριακή της ελιάς στα χωριά της Πάφου
Crash test για το ΥΠΑΝ οι τελικές εξετάσεις-Κρίνεται το νέο σύστημα αξιολόγησης των μαθητών
Σταθεροποιήθηκαν στα ύψη οι τιμές των καυσίμων-Χωρίς «παρενέργειες» οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή
Αυξημένη η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Αναχώρησε από Κύπρο πλοίο του Βρετανικού Ναυτικού-Συνδράμει στην παροχή βοήθειας στη Γάζα
Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία