Κυριακή 5 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Φρένο στη συζήτηση για υποχρεωτικά rapid τεστ σε εμβολιασμένους

  20/09/2021 10:14
Φρένο στη συζήτηση για υποχρεωτικά rapid τεστ σε εμβολιασμένους

Φρένο στη συζήτηση για υποχρεωτικά rapid τεστ σε εμβολιασμένους

  20/09/2021 10:14

Δεν συζητά, σε αυτό το στάδιο τουλάχιστον, τα υποχρεωτικά τεστ σε εμβολιασμένους η Κυβέρνηση, που κρατά αποστάσεις από τη θέση μελών της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής.

Κυβερνητική πηγή ανέφερε στον REPORTER, πώς δεν υπάρχει πρόθεση αλλαγής της στρατηγικής που ακολουθείται, από τη στιγμή που οι δείκτες της επιδημιολογικής εικόνας ακολουθούν καθοδική πορεία. Υπέδειξε δε, πως σε αυτό το στάδιο δεν συζητείται αλλαγή στις πρόνοιες του SafePass και η πρόθεση ενόσω δεν υπάρχει έξαρση, είναι να παραμείνουν τα υφιστάμενα μέτρα. Εξέφρασε δε έκπληξη αναφορικά με τη δημοσιοποίηση θέσεων μελών της ΣΕΕ, οι οποίες δεν κοινοποιήθηκαν στο αρμόδιο Υπουργείο.

Ενώπιον του ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας, δεν έχει επίσημη πρόταση από τα μέλη της ΣΕΕ αναφορικά με την επιβολή υποχρεωτικών τεστ σε εμβολιασμένους και δεν έχει καθοριστεί συνάντηση προκειμένου να συζητηθεί αυτό το θέμα.

Ο υπουργός Υγείας, θα έχει την Τετάρτη συνάντηση με κάποια μέλη της ΣΕΕ, καθώς και άλλους επιστήμονες, προκειμένου να εξευρεθούν τρόποι καλύτερης καταγραφής των στατιστικών στοιχείων για την πανδημία, σε σχέση με τους εμβολιασμούς, τις νοσηλείες και τα κρούσματα.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας