ΒΙΝΤΕΟ: Ο Superman... Μόρφου, η άδεια της Παναγίας και ο κορωνοϊούλης

Ανανεωμένος παρουσιάστηκε στην πανηγυρική αγρυπνία του Αγίου Μάμαντος o Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος αναφέρθηκε στο πώς ο ίδιος βίωσε τον κορωνοϊό, τονίζοντας μάλιστα πως η Παναγία του έδωσε με αυτό τον τρόπο άδεια για να ξεκουραστεί. 

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης είναι μια ωραία ασθένεια και απλά ταπεινώνει. Παναγία μου είμαι ένας Δεσπότης και να νομίζουν πως είμαι Superman και μερικοί να νομίζουν πως είμαι και Άγιος. Δεν μου δίνεις μετά από τη γιορτή σου ένα κορωνοϊούλη. Παρά να είμαι ένας φαντασμένος υγιής, καλύτερα ένας ταπεινωμένος και ασθενής. Η Παναγία μας άκουσε. Ο οδηγός μου είναι ο μόνος που κόλλησε από εμένα».

Όσον αφορά τα συμπτώματα που είχε είπε ότι «ήταν πολύ-πολύ ήπια. Σαν να μου έδωσε άδεια η Παναγία να κάτσω να ξεκουραστώ. Βλέπετε και η φωνή μου ανανεώθηκε και τα πόδια μου ανανεώθηκαν, αλλά μου είπαν οι γιατροί μη λειτουργήσεις.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «σας είπα λοιπόν τότε Φεβρουάριο του 2020 ότι από εδώ και πέρα θα περάσουμε με τον φόβο. Ε ρε παιδί μου δεν περίμενα ούτε και εγώ που κάνω τον προφητολόγο και ρωτώ και ανθρώπους του Θεού και με συμβουλεύουν για αυτά που σας λέω. Δεν είναι δικά μου. Όσοι δεν εμβολιαστούν θα απομονώνονται. Όλα αυτά φόβος, φόβος, φόβος. Και μετά από τον φόβο, τρόμο και μετά από τον τρόμο τι επιδιώκουν αυτοί; Να βάλουν τη νέα τάξη πραγμάτων. Να βάλουν τους εμβολιασμένους να τσακώνονται με αυτούς που δεν εμβολιάστηκαν. Μέσα στην οικογένεια, μέσα στο χωριό, μέσα στην ενορία, μέσα στα μοναστήρια. Συμβαίνει και αυτό. Μόνο ο φόβος που ήρθε στον κόσμο. Ξεκάθαρα είναι κατασκευασμένα όλα αυτά και ξεκάθαρα κρύβεται πίσω το αρνητικό πνεύμα. Όχι το Άγιο πνεύμα.  

Μερικοί διερωτούνταν έπαθε το και ο Μόρφου; Α πάει καήκαμε. Λες και εγώ ήμουν ο Super Man. Και εγώ άνθρωπος είμαι. Αμάρτησα και έβλεπα μια αλαζονεία, το είπα στην Παναγία. Όταν το κατάλαβα είπα στην Παναγία ταπείνωσε με. Κυριαρχεί το δαιμόνιο πνεύμα. Η Θεία Κοινωνία διώχνει τα κακά πνεύματα. Όσοι δεν εμβολιαστήκατε και κρωστήκεται του Μόρφου, να λέτε ‘’Κύριε Ισσού Χριστέ ελέησε τους δούλους σου’’. Εκείνοι που εμβολιαστήκαν να λένε για εμάς που δεν εμβολιαστήκαμε, ‘’Κύριε Ισσού Χριστέ προστάτευσε τους δούλους σου’’ τους μη εμβολιασμένους. Τι ωραίο ο ένας να στηρίζει τον άλλο».

*Δείτε στο σημείο 02:15:00 το σημείο αναφοράς

 

Δειτε Επισης

Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια
Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή
Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία με σκόνη στην ατμόσφαιρα
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή