Ετοιμάζονται νέα κίνητρα για εμβολιασμούς νέων-Ποια κληρώνονται και τι έρχεται

Χιλιάδες είναι οι νέοι έως και 30 χρόνων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα κίνητρα για ώθηση εμβολιασμών, που ανακοινώθηκαν από ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς δημοσίου δικαίου.

Το πρώτο πακέτο κινήτρων ολοκληρώθηκε, ενώ κληρώνονται τέλος Αυγούστου και τα εισιτήρια της ΚΟΠ καθώς και τα κουπόνια τριών εταιρειών, με την Κυβέρνηση να βρίσκεται ήδη σε διαβουλεύσεις με εταιρείες τεχνολογίας, προκειμένου να προστεθούν και άλλα κίνητρα που θα αφορούν σε κλήρωση κινητά τηλεφώνων και tablets. O στόχος, σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, είναι να προστεθούν κι άλλες εταιρείες, αφού θα παραμείνουν στον κατάλογο του BE SAFE, έξι εταιρείες μετά την κλήρωση της 31η Αυγούστου.

Για τις κληρώσεις των τεσσάρων εταιρειών οργανισμών, που θα γίνουν τέλος του μήνα, θα ακολουθηθεί η διαδικασία που συμφωνήθηκε και η κάθε εταιρεία θα ενημερώνει τους επιτυχόντες.

Οι κληρώσεις θα αφορούν στα εισιτήρια της ΚΟΠ και τα κουπόνια από τη CTC, το IKEA και την Royal Caribbean Cruises. Μέχρι στιγμής:

  • 3,500 νέοι 18-30 ετών, ενδιαφέρθηκαν για τα 2,025 εισιτήρια διαρκείας της ΚΟΠ. Τα 1.235 αφορούν σε Ομάδες Α’ Κατηγορίας, τα 270 σε Ομάδες Β’ Κατηγορίας και τα 500 στην Εθνική Κύπρου. ( σ.σ Η συμμετοχή στην κλήρωση είναι μέχρι την Παρασκευή 27 Αυγούστου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Αυγούστου).
  • 5,500 άτομα ηλικίας 18-30 χρόνων, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τις 100 δωροκάρτες των €50 για αγορές προϊόντων από την IKEA και το IKEA e-shop και τις 100 δωροκάρτες των €50 για αγορές προϊόντων από την IKEA και το IKEA e-shop (σ.σ κλήρωση 1/9) .
  • 5,400 νέοι 18-30 χρόνων, που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα, έχουν δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό για 7-ήμερη κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά από την εταιρεία Royal Caribbean Cruises (σ.σ κλήρωση 1/9).
  • 5,700 άτομα 18-30 χρονών που έκαναν τουλάχιστον την 1η δόση του εμβολίου κατά της COVID-19, δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό για 400 κουπόνια των €50, για αγορές από τα καταστήματα Superhome Center DIY, τις εκθέσεις CTC Automotive Ltd και τα καταστήματα της Ermes Department Stores Plc, συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 31/8/2021 (σ.σ κλήρωση 1/9).

Σημειώνεται ότι για τα κίνητρα που παρείχαν η TUS Airways, το ΖΑRA, η Cyprus Airways, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου και η Crowne Plaza Limassol η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος έχει ολοκληρωθεί.

Μετά την 1η Σεπτεβρίου, θα παραμείνουν στο πρόγραμμα οι εξής εταιρείες και οργανισμοί:

  • Cyta: 5.000 δωροκουπόνια των €20 για τα Cytashop
  • Τράπεζα Κύπρου: 2.000 δωροκουπόνια αξίας €50 για τα καταστήματα PUBLIC, μέσω των καρτών της Τράπεζας Κύπρου
  • Epic: Δωρεάν 5GB όγκο δεδομένων σε Epic πλάνο κινητής συμβολαίου ή 4GB σε πλάνο καρτοκινητής στους πρώτους 5.000 υφιστάμενους ή νέους συνδρομητές της.
  • Cablenet: 20% έκπτωση σε πακέτα κινητής τηλεφωνίας
  • Easyslim Ltd: 2.000 προγράμματα των €260 για ευεξία και φυσική κατάσταση
  • Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου: Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, θα πραγματοποιήσει παγκύπρια ενημερωτική εκστρατεία για την ενίσχυση του προγράμματος εμβολιασμού στους νέους μέχρι 30 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ζητά επαναφορά των κριτηρίων του 2012 για τους χαμηλοσυνταξιούχους η ΕΚΥΣΥ
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση
«Τιμούμε αυτούς που έμειναν στις επάλξεις και θυσιάστηκαν για να περισώσουν την εθνική αξιοπρέπεια»
Πάνω από μισό εκατομμύριο τα συμψηφισμένα έσοδα της Κυπριακής Δημοκρατίας
Δρ Παπαγρηγορίου: Εξατομικευμένες θεραπείες για Κύπριους θα φέρει το Cyprome
Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών-Το μέγεθος, το χρώμα και η σειρά των υποψηφίων (pics)
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα για αναστολή ποινής στον 82χρονο-Διαφώνησε ο πρόεδρος του Εφετείου
Ένοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του 22χρονου Ιάσονα-Του επιβλήθηκε ποινή τριών ετών
Η πρώτη αντίδραση Οδυσσέα στο αίτημα για παύση-«Από σήμερα θα μιλούν οι μάρτυρες, τα στοιχεία και τα έγγραφα»