Τετάρτη 22 Σεπ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ο ΟΚΥπΥ εξηγεί τον τρόπο υποβολής εισηγήσεων, παραπόνων και αιτημάτων από πολίτες

  30/07/2021 19:27
Ο ΟΚΥπΥ εξηγεί τον τρόπο υποβολής εισηγήσεων, παραπόνων και αιτημάτων από πολίτες

Ο ΟΚΥπΥ εξηγεί τον τρόπο υποβολής εισηγήσεων, παραπόνων και αιτημάτων από πολίτες

  30/07/2021 19:27

Τον τρόπο που μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν τις εισηγήσεις, τα παράπονα και τα αιτήματα τους, εξηγεί ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), σημειώνοντας πως στόχος είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών του Οργανισμού.

Στην ανακοίνωση του, ο ΟΚΥπΥ αναφέρει πως οι ανησυχίες, οι εποικοδομητικές εισηγήσεις, ακόμη και τα παράπονα είναι πολύτιμα για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών των νοσηλευτηρίων, των κέντρων υγείας και όλων γενικά των Διευθύνσεων του Οργανισμού και την εξέλιξή τους.

Μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας του ΟΚΥπΥ (https://shso.org.cy/), οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αιτήματα που τους απασχολούν.  Η διαδικασία υποβολής είναι εύκολη και απλή και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα, με τη συμπλήρωση φόρμας που βρίσκεται στην ενότητα «Επικοινωνία» (https://shso.org.cy/epikoinonia-okypy/).

Για τη συμπλήρωση της φόρμας, οι πολίτες επιλέγουν το θέμα που τους απασχολεί, δηλαδή εάν πρόκειται για υποβολή παραπόνου, εισήγησης ή αιτήματος και στη συνέχεια το εξηγούν, καταγράφοντας όσο το δυνατό περισσότερες λεπτομέρειες. Χρειάζεται να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμό και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) για σκοπούς επικοινωνίας. Πριν την υποβολή της φόρμας αποδέχονται όρους και προϋποθέσεις αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων (https://shso.org.cy/privacy-policy/).

Όλα τα αιτήματα συμπληρώνονται επώνυμα, καθαρά και μόνο για σκοπούς επαλήθευσης της ταυτότητάς τους και ενδεχόμενης επικοινωνίας του Οργανισμού μαζί τους για περαιτέρω διευκρινήσεις. Ο ΟΚΥπΥ δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

Ο ΟΚΥπΥ αφού λάβει ένα αίτημα αυτό αξιολογείται άμεσα από αρμόδιους λειτουργούς και γίνεται πλήρη διερεύνησή τους, με στόχο να απαντηθεί μέσα σε 40 μέρες.

Πέραν της ηλεκτρονικής υποβολής, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν και με γραπτή επιστολή στα γραφεία του ΟΚΥπΥ ή σε ειδικά κιβώτια στα νοσηλευτήρια του Οργανισμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας