Ξεσπά η θεία της 16χρονης με κορωνοϊό-«Το ασθενοφόρο έφτασε μετά από εννέα ώρες»

Ξέσπασε κατά πάντων η θεία της 16χρονης που νοσηλεύεται με κορωνοϊό, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και η οποία ανέπτυξε σοβαρή πνευμονία, με αναπνευστική ανεπάρκεια.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η θεία της 16χρονης επιτίθεται κατά των αντιεμβολιαστών, αναφέροντας πως «από το πρωί που ανακοινώθηκε στην κυπριακή δημοσιογραφία ότι 16χρονη νοσηλεύεται με κορωνοϊό, το μόνο που βλέπω είναι μια επίθεση για την σκευωρία που ετοιμάζουν εναντίον των ανεμβολιαστων η κυβέρνηση και οι γιατροί και οι επιστήμονες».

Όπως σημειώνει, έχω να σας πω λοιπόν ότι ναι, το παιδί 16 ετών που νοσηλεύεται είναι η κόρη της αδελφής μου και σαν οικογένεια έχουμε όλοι καταρρεύσει. Καμία σκευωρία δεν υπάρχει και κανένας δεν σας λέει ψέματα. Ήμαστε μια οικογένεια όλοι εμβολιασμένοι, ενώ το μωρό μας λόγω ηλικίας δεν εμβολιάστηκε ακόμα. Αυτή την στιγμή το λιγότερο που θέλουμε σαν οικογένεια είναι η ύβρις προς το παιδί και προς τους γιατρούς, που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να κάνουν καλά το παιδί μας και όλο τον κόσμο».

Η θεία της 16χρονης επισημαίνει ακόμα ότι, «έχετε την επιλογή να μην εμβολιαστείτε και να αφήσετε τους εαυτούς σας έρμαιο της πανδημίας, όμως σκεφτείτε πόσοι από εσάς τους ανεμβολίαστους στερείτε την θέση στο νοσοκομείο από παιδιά και άτομα που ακόμα δεν πρόλαβαν να εμβολιαστούν».

Παράλληλα, καταγγέλλει ότι χθες, «δεν υπήρχε ασθενοφόρο να παραλάβει καν το μωρό μας από τον φόρτο εργασίας που είχαν το ασθενοφόρο έφτασε σε εμάς μετά από 9 ώρες και αρκετές κλήσεις. Όσοι προλαβαίνετε τρέξτε και εμβολιαστείτε μα τω θεό είναι τόσο επικίνδυνος αυτός ο ιός. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο όμως σας παρακαλώ πάρα πολύ σταματήστε να βρίζετε επειδή δεν πείθεστε από τις ανακοινώσεις. Το δικαίωμα σας για μη εμβολιασμό σταματάει εκεί που αρχίζει να επηρεάζει τους υπόλοιπους στο δικαίωμα της νοσηλείας και της υγείας».

Στο μεταξύ, το νοσοκομείο Λεμεσού βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, αφού και οι ενενήντα κλίνες στους θαλάμους covid που αναπτύχθηκαν έχουν καταληφθεί. Οι πιέσεις στο νοσοκομείο είναι τεράστιες τα τελευταία τρία εικοσιτετράωρα, με γιατρούς και νοσηλευτές να εκπέμπουν σήμα κινδύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βράβευσε τοπικές αρχές, επιχειρήσεις, οργανισμούς για πράσινες δράσεις ο Πρόεδρος
Το Κόμμα για τα Ζώα χαιρετίζει απόφαση Υπουργείου Γεωργίας για πυροτεχνήματα
Στο 83,3% η θνησιμότητα λαγών που απελευθερώθηκαν-Προβληματισμένη η Υπηρεσία Θήρας
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία
Στην οικοδομική βιομηχανία τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα
Βήμα προς την ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Πέντε υποτροφίες σε Κύπριους για σπουδές ανακοίνωσε η Πρεσβεία Μαρόκου
Προς μείωση το φαινόμενο σκόνης τις επόμενες ημέρες