«Βράβευση ΟΚΥΠΥ για τη συμβολή του στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 από το Frederick»

«Περάσαμε δύσκολα και εργαστήκαμε με προσήλωση για να ανταπεξέλθουμε», τα λόγια του CEO του ΟΚΥπΥ στην τελετή βράβευσης που τίμησε τον Οργανισμό

Βραβείο για τη σημαντική του συμβολή στην αντιμετώπιση της πανδημίας της Covid-19, έλαβε το βράδυ της Τετάρτης, 30 Ιουνίου 2021, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), στο πλαίσιο της Τελετής Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Frederick.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, εκ μέρους του Οργανισμού, ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής Χρίστης Λοϊζίδης συνεχάρη όλο το προσωπικό του ΟΚΥπΥ και ιδιαίτερα όλους όσοι εργάζονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή, με αυταπάρνηση, για την υγεία όλων.

«Περάσαμε δύσκολα. Όμως, καταφέραμε με ομαδικότητα, συμβιβασμό, γνώση, προβληματισμό, επικοινωνία, εκπαίδευση και προσήλωση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενους στους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Frederick ανέφερε ότι η σημερινή μέρα είναι καθοριστική για τη ζωή τους. «Η φοίτηση σας», συμπλήρωσε, «σας έχει δώσει τα εφόδια για να πετύχετε αυτό που ονειρεύεστε. Οι ευκαιρίες είναι εκεί και πρέπει να τις κυνηγήσετε. Εσείς είσαστε το μέλλον της Κύπρου μας», ήταν τα λόγια του κ. Λοϊζίδη ο οποίος τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Η συμβολή του Οργανισμού ήταν και παραμένει καθοριστική στη συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας.

Διαχρονικός στόχος και δέσμευση του είναι, εξάλλου, η διασφάλιση της υγείας των πολιτών, μέσα από τη συνεχή επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού, την τεχνολογική ανάπτυξη, αλλά και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας και των υποδομών.

Ως ο μεγαλύτερος Οργανισμός υγείας στην Κύπρο, με πέραν των 7.000 ανθρώπινου δυναμικού, ο ΟΚΥπΥ, παραμένει επικεντρωμένος στο έργο του με αφοσίωση προς κάθε ασθενή.

Δειτε Επισης

Βράβευσε τοπικές αρχές, επιχειρήσεις, οργανισμούς για πράσινες δράσεις ο Πρόεδρος
Το Κόμμα για τα Ζώα χαιρετίζει απόφαση Υπουργείου Γεωργίας για πυροτεχνήματα
Στο 83,3% η θνησιμότητα λαγών που απελευθερώθηκαν-Προβληματισμένη η Υπηρεσία Θήρας
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Η Υπουργός Γεωργίας ξεκίνησε συναντήσεις με παραγωγούς, αγρότες και ψαράδες
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία
Στην οικοδομική βιομηχανία τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα
Βήμα προς την ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Πέντε υποτροφίες σε Κύπριους για σπουδές ανακοίνωσε η Πρεσβεία Μαρόκου