Νέα πρόεδρος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρας Παλληκαρίδης η Α. Κανάρη

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου Ευγόρας Παλληκαρίδης εκλέγεται πρόεδρος γυναίκα. Πρόκειται για την Άντρη Κανάρη, μέχρι πρότινος Γραμματέας του Συλλόγου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ  η κ. Κανάρη ανέφερε πως το νέο Δ.Σ θα συνεχίσει το έργο του με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου και πάντα με σεβασμό στο πρόσωπο του Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Βασικός στόχος, συνέχισε, είναι να κρατηθεί άσβεστη η μνήμη του Ευαγόρα Παλληκαρίδη σε Κύπρο και Ελλάδα και στον απανταχού ελληνισμό. 

Η κ. Κανάρη επίσης εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον απερχόμενο Πρόεδρο Γιώργο Θεοδοσίου για την άψογη συνεργασία που είχαν όσα χρόνια διετέλεσε η ίδια Γραμματέας του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Μαζί, συνέχισε, με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ καταφέραμε με ζήλο και επιμονή να φέρουμε εις πέρας πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Σύλλογος παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν .

Το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού́ Συλλόγου “Ευαγόρας Παλληκαρίδης” καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως: Πρόεδρος Άντρη Κανάρη, Αντιπρόεδρος Γιώργος Πίτρος, Γραμματέας Γεωργίνα Νικολάου, Βοηθός Γραμματέας Κωνσταντίνος Εξήντα, Ταμίας Αιμίλιος Χριστοδούλου, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου Χρίστος Παυλίδης, Έφορος Σωματείου Θεμιστοκλής Δημοσθένους,Έφορος Τμημάτων Τούλα Παρασκευά, Έφορος Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων Μάρω Καλού, Έφορος Εκδηλώσεων Τούλα Νικολαΐδη, Έφορος Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ηρακλής Χριστοφόρου.

Δειτε Επισης

Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ