Συγκλονίζει η κραυγή αγωνίας γιατρού-«Δεν έχω βιώσει κάτι ανάλογο, επιβάλλετο το lockdown»

Συγκλονίζει η κραυγή απόγνωσης των γιατρών της πρώτης γραμμής που εδώ και μέρες, βιώνουν πρωτοφανή πίεση λόγω της δραματικής αύξησης των ασθενών με covid-19.

Με μια ανάρτηση γροθιά στο στομάχι, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης, ο πνευμονολόγος, Διευθυντής της αντίστοιχης Μονάδας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου Άδωνης Ελευθερίου, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν και εξήγησε, γιατί επιβαλλόταν το lockdown. O πνευμονολόγος του Νοσοκομείου Πάφου είχε γίνει γνωστός, όταν στο πρώτο κύμα της πανδημίας νόσησε βαριά από τον κορωνοιό και έδωσε τεράστια μάχη προκειμένου να το ξεπεράσει.

Αυτούσια η ανάρτησή του

Στα 18 χρόνια που ασκώ την ιατρική με ειδικότητα στην Πνευμονολογία δεν έχω ξαναβιώσει κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει στα νοσοκομεία μας στους θαλάμους COVID19 ... Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και το σύστημα υγείας είναι στα όρια του...Η ανάγκη να διατηρηθεί ένα στοιχειώδες επίπεδο φροντίδας του ολοένα και αυξανόμενο όγκου ασθενών  ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ αυτό το lockdown..Δεν είναι φήμες δεν σπέρνει κανείς τον πανικό είναι η ωμή πραγματικότητα... Και ο πιο δύσπιστος ελπίζω να έχει πεισθεί για την κρισιμότητα των στιγμών

Μπράβο στον υπουργό Υγείας που επέμενε και κατάφερε να πείσει… Ας ελπίσουμε ότι θα αναχαιτιστεί αυτή η κατάσταση… Επιβάλλεται πλέον ΌΛΟΙ να εμβολιαστούν… μόνο έτσι θα κερδίσουμε πίσω τις ζωές μας, μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε…ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ !! Αυτή είναι η κραυγή αγωνίας όσων αντιμετωπίζουμε καθημερινά αυτόν τον αόρατο εχθρό… Επιτέλους ακούστε την !!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέντε υποτροφίες σε Κύπριους για σπουδές ανακοίνωσε η Πρεσβεία Μαρόκου
Προς μείωση το φαινόμενο σκόνης τις επόμενες ημέρες
Σε βελτιστοποίηση δρομολογίων ασθενοφόρων με τεχνητή νοημοσύνη στοχεύει έργο του ΤΕΠΑΚ
Πάνω από μέσο όρο ΕΕ η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Ζητά επαναφορά των κριτηρίων του 2012 για τους χαμηλοσυνταξιούχους η ΕΚΥΣΥ
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση
«Τιμούμε αυτούς που έμειναν στις επάλξεις και θυσιάστηκαν για να περισώσουν την εθνική αξιοπρέπεια»
Πάνω από μισό εκατομμύριο τα συμψηφισμένα έσοδα της Κυπριακής Δημοκρατίας
Δρ Παπαγρηγορίου: Εξατομικευμένες θεραπείες για Κύπριους θα φέρει το Cyprome
Επανεξέταση απόφασης ΤΕΠΑΚ για μετακίνηση φοιτητών ζητά ο Δήμος Λεμεσού