Τρίτη 11 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Φρένο στο κυκλοφοριακό πρόβλημα βάζουν τα «έξυπνα» φώτα

  16/04/2021 16:39
Φρένο στο κυκλοφοριακό πρόβλημα βάζουν τα «έξυπνα» φώτα

Φρένο στο κυκλοφοριακό πρόβλημα βάζουν τα «έξυπνα» φώτα

  16/04/2021 16:39

Φρένο στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες οδηγούς, θα θέσουν τα «έξυπνα» φώτα τροχαίας στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως της Λεμεσού, σύμφωνα με το δήμαρχο, Νίκο Νικολαΐδη. Ο δήμαρχος επιθεώρησε τις εργασίες εγκατάστασης των «έξυπνων» φώτων τροχαίας που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, με την λειτουργία του συστήματος, εκτιμάται ότι θα μειωθεί κατά 50% ο χρόνος αναμονής με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό το κυκλοφοριακό πρόβλημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες οδηγούς.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Λεμεσού, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο δήμαρχος έτυχε ενημέρωσης από αρμοδίους οι οποίοι ανέφεραν ότι  το έργο σηματοδότησης ELV LED με σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας MOVA, αναμένεται να συμπληρωθεί στις 25/5/2021. 

«Το έργο είναι το πρώτο από μια σειρά από έργα που στοχεύουν στην απάμβλυνση του κυκλοφοριακού της Αγίας Φύλας. Τα άλλα έργα, όπως είπε, είναι η υπέργεια διάβαση που θα γίνει και θα ενώνει την Κωστή Παλαμά με την Έλλης Λαμπέτη, είναι η παράκαμψη του κέντρου της Αγίας Φύλας, είναι το σύστημα PARK and Ride στη περιοχή για να ενισχυθούν οι δημόσιες συγκοινωνίες  και κάποια άλλα έργα τοπικής σημασίας μέσα στη συνοικία της Αγίας Φύλας» ανέφερε ο ενδεικτικά ο Νίκος Νικολαΐδης. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας