Τρίτη 18 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στο «ανώτατο» προσέφυγαν οι 6 συντεχνίες του «δημοσίου» στα κατεχόμενα για την ΑΤΑ

  13/04/2021 18:11
Στο «ανώτατο» προσέφυγαν οι 6 συντεχνίες του «δημοσίου» στα κατεχόμενα για την ΑΤΑ

Στο «ανώτατο» προσέφυγαν οι 6 συντεχνίες του «δημοσίου» στα κατεχόμενα για την ΑΤΑ

  13/04/2021 18:11

Υπόθεση στο «συνταγματικό δικαστήριο» για απαγορευτικό διάταγμα εφαρμογής της απόφασης της «κυβέρνησης»» για παγοποίηση της ΑΤΑ από τον Μάρτιο μέχρι και τον Ιούνιο, κατέθεσαν σήμερα οι έξι συντεχνίες του «δημοσίου» τομέα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η υπόθεση θα εξετασθεί από το «ανώτατο – συνταγματικό δικαστήριο» αύριο το πρωί. Οι έξι συντεχνίες σε κοινή ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι πρόκειται για μια απόφαση χωρίς νομική βάση, που μειώνει ακόμη περισσότερο την αγοραστική δύναμη μιας ομάδας εργαζομένων με σταθερό εισόδημα.

Δεν τίθεται θέμα, συνεχίζει η ανακοίνωση, να μείνουν σιωπηλοί έναντι σε αυτή την άδικη και αδίστακτη στάση της «κυβέρνησης». Όσοι πιστεύουν ότι θα αποτρέψουμε τον αγώνα, που ξεκινήσαμε ενάντια σε αυτήν την αδικία, θέτοντάς μας απαγορεύσεις, λανθάνονται, προστίθεται.

Η απεργία, που ξεκίνησαν σήμερα, αναφέρουν οι έξι συντεχνίες, είναι ένδειξη έναντι των αποφάσεων του «υπουργικού συμβουλίου», που δείχνει τη γνώμη της «κυβέρνησης» για τα δημοκρατικά δικαιώματα.

Οι έξι συντεχνίες «δημοσίων» υπαλλήλων ανακοίνωσαν ότι κατέρχονται σε επ’ αόριστον απεργία από σήμερα στην υπηρεσία του «τμήματος πολιτικής αεροπορίας» στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, μετά από αποτυχία να επιτευχθεί συμφωνία με το «υπουργείο οικονομικών» για το θέμα της ΑΤΑ.

Μετά από την ανακοίνωση το «υπουργικό συμβούλιο» αποφάσισε χθες να αναστείλει για 60 ημέρες την απεργία στο παράνομο αεροδρόμιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας