Διάκριση για την Tsanos Hotels (RPT TSANOS GROUP) στην Ελλάδα

Το HotelsCombined τίμησε το Ayia Marina Suites στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, με το Recognition of Excellence Award 2021. Σημαντική διάκριση για την Tsanos Hotels στην Ελλάδα, καθώς ο αναγνωρισμένος ιστότοπος κρατήσεων σε ξενοδοχεία και σύγκρισης τιμών, HotelsCombined, τίμησε το ξενοδοχείο του ομίλου, Ayia Marina Suites, με το βραβείο Recognition ofExcellence για το 2021.

Το ξενοδοχειο βρίσκεται στην βρίσκεται στο κέντρο της Ουρανούπολης στην Χακιδική, με θέα από τη μια πλευρά το Όρος του Άθωνα και από την άλλη το καταγάλανο της θάλασσας. Το Ayia Marina Suites, προσφέρεται για Προσκυνηματικό τουρισμό, αλλά και για όσους επιθυμούν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Η Tsanos Hotels, μέλος του RPT Tsanos Group ofCompanies, παρά τα αλυσιδωτά προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, προσπάθησε να παραμένει σταθερή στο επιχειρηματικό της πλάνο, προσβλέποντας ότι σύντομα θα αρχίσει η επιστροφή στην κανονικότητα.

Σύμφωνα με την Επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Υποθέσεων του ομίλου, Νικολέτα Ρηγίνου Τσάνου, «ο τουρισμός και η ξενοδοχειακή βιομηχανία είναι τομείς που έχουν πληγεί σοβαρά από την πανδημία. Μετά από ένα χρόνο περιορισμών και απαγορεύσεων, χρειάζονται πολλά αποθέματα υπομονής και ευελιξίας για για να ανταποκριθούμε στο σημερινό αβέβαιο σκηνικό».

Πάντως ο κυπριακός Όμιλος, στον οποίο ανήκουν και οι Αγιορείτικες Γραμμές που συνδέουν το Άγιο Όρος με την υπόλοιπη Ελλάδα, προγραμματίζει περεταίρω επέκταση των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα εντόςτου 2021, καθώς είναι στρατηγική επιλογή η διεξαγωγή επενδύσεων σε περιόδους κρίσης. Ο προγραμματισμός θα διαμορφωθεί ανάλογα με την πορεία της πανδημίας.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Βράβευσε τοπικές αρχές, επιχειρήσεις, οργανισμούς για πράσινες δράσεις ο Πρόεδρος
Το Κόμμα για τα Ζώα χαιρετίζει απόφαση Υπουργείου Γεωργίας για πυροτεχνήματα
Στο 83,3% η θνησιμότητα λαγών που απελευθερώθηκαν-Προβληματισμένη η Υπηρεσία Θήρας
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Η Υπουργός Γεωργίας ξεκίνησε συναντήσεις με παραγωγούς, αγρότες και ψαράδες
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία
Στην οικοδομική βιομηχανία τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα
Βήμα προς την ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Πέντε υποτροφίες σε Κύπριους για σπουδές ανακοίνωσε η Πρεσβεία Μαρόκου