Ουρές και αλλαγές σε σημεία δειγματοληψίας της Λεμεσού

Αλλαγές σήμερα  σε δύο σημεία δειγματοληψίας, στο πλαίσιο του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, για τον γενικό πληθυσμό και τους εργαζομένους, ανακοίνωσε για τη Λεμεσό το Υπουργείο Υγείας, την ώρα που συνεχίζει να καταγράφεται μεγάλη προσέλευση πολιτών για rapid test.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση του, το Υπουργείο αναφέρει πως για σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, δεν θα λειτουργήσει σημείο δειγματοληψίας στην εκκλησία Παναγίας Χρυσοπολίτισσας στον Ύψωνα, αλλά στο Δημαρχείο του Ύψωνα (08:30 – 18:00). Επίσης, αντί στην εκκλησία Αποστόλου Λουκά στο συνοικισμό Αγίου Αθανασίου, το σημείο δειγματοληψίας βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγίου Αθανασίου (08:30 – 18:00).

Τα υπόλοιπα 12 δειγματοληπτικά σημεία για την Επαρχία Λεμεσού παραμένουν τα ίδια και συγκεκριμένα, μεταξύ  08:30 – 18:00, λειτουργούν δειγματοληπτικά σημεία σε Εκκλησία Αγίου Ιωάννη Ελεήμων, στο κτίριο ΤΕΠΑΚ «Αντρέας Θεμιστοκλέους στην οδό Αθηνών, στο χώρο στάθμευσης Πανεπιστημίου Frederick στην περιοχή Χαβούζας, στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Κάψαλο, στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Πολεμίδια, στον Ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γερμασόγειας, στο ιατρικό Κέντρο Ερήμης και στην εκκλησία Αγίου Στυλιανού στη Λινόπετρα.

Μεταξύ 08:30 με 13:30 λειτουργεί δειγματοληπτικό σημείο στο κοινοτικό συμβούλιο Τριμίκλινης, μεταξύ 08:00 με 13:00 στο Πολυδύναμο Κέντρο κοινότητας Πύργου και μεταξύ 13:30 με 18:00 στον εκθεσιακό χώρο «Αφροδίτη – Αμαθούσια στον Άγιο Τύχωνα.

Η προσέλευση πολιτών πάντως καταγράφεται μεγάλη, ιδιαίτερα από πλευράς εργαζομένων, που σχηματίζουν ουρές αναμονής για rapid test στα σημεία δειγματοληψίας, μια εικόνα που επαναλαμβάνεται καθημερινά στο πλαίσιο των ελέγχων που απαιτούνται για τη 2η φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σε συνεργασία για προστασία του χαλλουμιού ΠΟΠ καλεί το Υπ. Γεωργίας τους αιγοπροβατοτρόφους
Διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Προεδρικό οι αιγοπροβατοτρόφοι για επιπλέον γάλα στους τυροκόμους
Μέτρα ΑΗΚ μετά το θάνατο γυπών από ηλεκτροπληξία, ζητούν περιβαλλοντικές οργανώσεις και Υπ. Θήρας
Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ-Μείωση στην Κύπρο
Μη προσβάσιμα τα γήπεδα σε ΑμεΑ, πολλά παράπονα για το στάδιο Άλφαμεγα-Σειρά μέτρων από Λοττίδη
Μεγάλη δεντροφύτευση στη Μοσφιλωτή από την Πράσινη Ασπίδα, μέσο του προγράμματος You Reforest Cyprus
Σε λειτουργία δύο νέα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία
Μικρή αύξηση μεριδίου ηλεκτρικών οχημάτων σε Κύπρο
Αγγίζει τους 33 βαθμούς η θερμοκρασία-Ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα
Εγκατεστημένες κάμερες στα πλείστα ιδιωτικά νηπιαγωγεία-Ζητά τήρηση νόμου για την παρακολούθηση η Ισότητα