Δευτέρα 12 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πεζοπορία Αλέξη Σοφοκλέους προς ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

  04/02/2021 14:25
Πεζοπορία Αλέξη Σοφοκλέους προς ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

Πεζοπορία Αλέξη Σοφοκλέους προς ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

  04/02/2021 14:25

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Βήμα-Βήμα την Κύπρο», μέσω της οποίας ο εθελοντής πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους στηρίζει διάφορους φιλανθρωπικούς συνδέσμους, ιδρύματα και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021, θα διανύσει πεζοπορία 24 χιλιομέτρων, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Η αφετηρία θα είναι στις 9 πμ από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Πέρα χωριό Νήσου και αφού περάσει από τα Δημαρχεία Λατσιών και Γερίου, θα τερματίσει στις 12:30 μμ στο Καραϊσκάκειο `Ιδρυμα (πίσω από το Νέο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας).

Το κοινό μπορεί να συμμετέχει είτε περπατώντας μαζί του Αλέξη (για όση απόσταση θέλει), είτε κάνοντας εισφορά για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα...για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Εισφορές μπορούν να γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος www.karaiskakio.org.cy στο σημείο (ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΟΥ), μέσω του συνδέσμου:https://donations.karaiskakio.org.cy, μέσω μηνύματος SMS στον αριθμό 7060: KF κενό 1 για €1, KF κενό 3 για €3, KF κενό 5 για €5.

Ανακοίνωση του Ιδρύματος αναφέρει ότι "τον τελευταίο χρόνο αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και η πανδημία του COVID-19 έχει επηρεάσει τα πάντα. Παρά τις προκλήσεις όμως που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο και την προσφορά του προς τους ασθενείς συνανθρώπους μας, που δίνουν τη δική τους μάχη με τη ζωή".

Σε όλη τη διαδρομή θα τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα και οδηγίες του Υπουργείου Υγείας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Για συμμετοχή στην πεζοπορία μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 22210858 ή 95119565.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας