Τετάρτη 3 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Σε συνεργασία με τον Hovig προχώρησε το Hope For Children

  25/01/2021 13:35
Σε συνεργασία με τον Hovig προχώρησε το Hope For Children

Σε συνεργασία με τον Hovig προχώρησε το Hope For Children

  25/01/2021 13:35

Σε συνεργασία με το μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή Hovig προχώρησε το “Hope For Children” CRC Policy Center, με σκοπό την προώθηση του Προγράμματος Ανάδοχων Οικογενειών που υλοποιείται από τον Οργανισμό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τη διασκευή του τραγουδιού με τίτλο «Ο Ήρωας σου» (στοίχοι Γρηγόρης και Γιώργος Βαξαβανέλης), αφιέρωσε ο Hovig στον Οργανισμό στο πλαίσιο των προσπαθειών να μεταφερθεί το μήνυμα της ελπίδας και της αγάπης που πηγάζει από το θεσμό της αναδοχής.

Με τη συνεργασία αυτή, σημειώνεται, το Hope For Children και ο Hovig στοχεύουν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για την εξεύρεση ανάδοχων οικογενειών ώστε να φιλοξενήσουν κοντά τους παιδιά που απομακρύνονται από τη βιολογική τους οικογένεια και βρίσκονται υπό τη κηδεμονία της Διευθύντριας των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Το Πρόγραμμα Ανάδοχων Οικογενειών, το οποίο αφορά την αξιολόγηση, εκπαίδευση και στήριξη αναδόχων γονιών, υλοποιείται σε Παγκύπρια εμβέλεια από το “Hope For Children” CRC Policy Center σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας (ΥΚΕ) και με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας