Παρασκευή 20 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Απαγόρευση κυκλοφορίας τις νύχτες στα κατεχόμενα λόγω κορωνοϊού

  16/01/2021 20:08
Απαγόρευση κυκλοφορίας τις νύχτες στα κατεχόμενα λόγω κορωνοϊού

Απαγόρευση κυκλοφορίας τις νύχτες στα κατεχόμενα λόγω κορωνοϊού

  16/01/2021 20:08

Από αύριο Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, και για μια εβδομάδα θα ισχύει στα κατεχόμενα απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 τα ξημερώματα, ενώ τα σχολεία δεν θα ανοίξουν τελικά τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, τις αποφάσεις ανακοίνωσε ο «πρωθυπουργός», Ερσάν Σανέρ, έπειτα από συνεδρία του «υπουργικού συμβουλίου» το απόγευμα. Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα λήξει στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας, 25 Ιανουαρίου.

Η ημερομηνία επαναλειτουργίας των σχολείων που ήταν σε χειμερινές διακοπές μέχρι και χθες, θα αποφασιστεί στις 22 του μηνός από την επιτροπή επιδημιολόγων του «υπουργείου υγείας», δήλωσε ο «πρωθυπουργός» Σανέρ.

Για να στηριχθούν οι τομείς που επηρεάζονται από τα μέτρα, πρόσθεσε, η  αύξηση στην ΑΤΑ δεν θα δοθεί στους «δημόσιους υπαλλήλους» για τον τρίμηνο Ιανουαρίου – Μαρτίου. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα δοθούν στα μέτρα στήριξης.

Ο λόγος που λήφθηκαν τα μέτρα, ανέφερε ο κ. Σανέρ, είναι η αύξηση των εγχώριων κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα, όπως ήταν τα 28 από τα 31 συνολικά κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες. Ο Ερσάν Σανέρ εξέφρασε την πεποίθηση ότι σε συνδυασμό με τον εμβολιασμό που άρχισε και στα κατεχόμενα, η κατάσταση θα αντιμετωπισθεί και σύντομα θα επιστρέψουν στην ομαλότητα θέτοντας υπό έλεγχο τον ιό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας