Δευτέρα 18 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η επίδραση της πανδημίας στο φαρμακείο και το παράδειγμα του Καναδά

  14/01/2021 07:19
Η επίδραση της πανδημίας στο φαρμακείο και το παράδειγμα του Καναδά

Η επίδραση της πανδημίας στο φαρμακείο και το παράδειγμα του Καναδά

  14/01/2021 07:19
Η επίδραση της πανδημίας του covid-19 στον τρόπο λειτουργίας των φαρμακείων και πώς τα φαρμακεία αναπροσάρμοσαν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, προσαρμοζόμενα στις νέες συνθήκες, θα βρεθούν, μεταξύ άλλων θεμάτων, στο επίκεντρο του 3ου  Συνεδρίου Φαρμακοποιών, το οποίο διοργανώνει διαδικτυακά η IMH, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021.
 
Στόχος του φετινού πολυαναμενόμενου «3ου Συνεδρίου Φαρμακοποιών», όπου δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε, είναι να αναλύσει τον ρόλο του σύγχρονου φαρμακοποιού, ρόλος ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό στους καιρούς της πανδημίας. Από την παραδοσιακή ιδιότητα του «εμπόρου φαρμάκων», ο σύγχρονος φαρμακοποιός έχει εξελιχθεί στον «φαρμακοποιό των 9 αστέρων», γεγονός που του προσδίδει πληθώρα επιπλέον ιδιοτήτων.
 
Στο φετινό συνέδριο ο James Morrison, Director of Pharmacy Excellence στη Wholehealth Pharmacy Partners στον Καναδά, θα αναλύσει και θα συζητήσει πώς η πανδημία άλλαξε δραστικά την πρακτική της φαρμακευτικής στη χώρα. Συγκεκριμένα, θα αναφερθεί στις αλλαγές που λόγω της διαμορφωθείσας κατάστασης εκ των πραγμάτων επήλθαν και εφαρμόζονται, στην υιοθέτηση της εικονικής φροντίδας και της ψηφιακής υγείας, καθώς και στις δοκιμές όσον αφορά τη διενέργεια εμβολιασμών κατά του covid-19 στα φαρμακεία. Ο James Morrison έχει υπηρετήσει από διάφορες ηγετικές θέσεις τον κλάδο της αγοράς φαρμακείου. Στην παρούσα φάση κατέχει θέση, ως εκλελεγμένος, στην εκτελεστική επιτροπή του Ontario College of Pharmacists.
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στη ελληνική και αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Το συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε φαρμακοποιούς, στελέχη των φαρμακευτικών υπηρεσιών και άλλων κυβερνητικών τμημάτων, διευθυντικά στελέχη από φαρμακοβιομηχανίες, εταιρείες εισαγωγής και διανομής φαρμάκων και ιατρικών προϊόντων και υπηρεσιών, στελέχη από ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία, γιατρούς, στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και ακαδημαϊκούς.
 
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Remedica
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC)
Υποστηρικτής: Παγκύπριος Φαρμακευτικός Σύλλογος
Coffee Sponsor: Gloria Jean’s Coffees
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό Gold, Περιοδικό IN Business
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:
Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή. Για ηλεκτρονικές εγγραφές,  κάντε κλικ εδώ.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας