Τετάρτη 20 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ο ρόλος των Φαρμακοποιών στο τοπίο της σύγχρονης Υγείας

  30/12/2020 07:18
Ο ρόλος των Φαρμακοποιών στο τοπίο της σύγχρονης Υγείας

Ο ρόλος των Φαρμακοποιών στο τοπίο της σύγχρονης Υγείας

  30/12/2020 07:18
Μη χάσετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος και να κερδίσετε γνώσεις κι εμπειρία από το φετινό πολυαναμενόμενο «3ο Συνέδριο Φαρμακοποιών», το οποίο διοργανώνει η IMH. Ραντεβού, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας*.
 
Στόχος του «3ου Συνεδρίου Φαρμακοποιών» είναι να αναλύσει τον ρόλο του σύγχρονου Φαρμακοποιού, ρόλος ο οποίος έχει μεταβληθεί σε μεγάλη κλίμακα στους καιρούς της πανδημίας. Από την παραδοσιακή ιδιότητα του «εμπόρου φαρμάκων», ο σύγχρονος Φαρμακοποιός έχει εξελιχθεί στον «Φαρμακοποιό των 9 αστέρων», γεγονός που του προσδίδει πληθώρα επιπλέον ιδιοτήτων. Το Συνέδριο φέρνει στο μικροσκόπιο, μεταξύ άλλων, το πώς οι φαρμακοποιοί της πρώτης γραμμής «νικούν» την πανδημία του COVID-19, καθώς και τη σημαντική συμμετοχή και συμβολή του σύγχρονου Φαρμακείου στο ΓΕΣΥ.
 
Συντονιστής του φετινού Συνεδρίου είναι ο δρ Χρίστος Πέτρου, αναπληρωτής Καθηγητής Φαρμακευτικής Χημείας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων στο πρόγραμμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Χαιρετισμό στο Συνέδριο θα απευθύνει η πρόεδρος του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κα Ελένη Πιέρα-Ισσέγιεκ.
 
Ανάμεσα στους εκλεκτούς ομιλητές συγκαταλέγονται οι κύριοι:
  • Νεκτάριος Ζήσης (ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ZN Solutions), ο οποίος θα αναλύσει το προφίλ των Φαρμακοποιών και πώς αυτό έχει μετασχηματιστεί στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον
  • Γιώργος Πακερτζόγλου (ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Pharmacy2020), ο οποίος θα αναφερθεί στην απαιτητική καθημερινότητα των Φαρμακοποιών που καλούνται να εξισορροπήσουν τον ρόλο τους ως Πάροχοι Υπηρεσιών Υγείας αλλά και ως Επιχειρηματίες, προκειμένου να πετύχουν στο ανταγωνιστικό περιβάλλον δραστηριοποίησής τους.
Για περισσότερες Πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
Το Συνέδριο απευθύνεται κυρίως προς: φαρμακοποιούς, στελέχη Φαρμακευτικών Υπηρεσιών και άλλων Κυβερνητικών Τμημάτων, διευθυντικά στελέχη από Φαρμακοβιομηχανίες και Εταιρείες Εισαγωγής & Διανομής Φαρμάκων και Ιατρικών Προϊόντων & Υπηρεσιών, στελέχη από Ιδιωτικές Κλινικές και Νοσοκομεία, γιατρούς, στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών και ακαδημαϊκούς.
 
Διοργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): PMI Science, Remedica
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC)
Υποστηρικτής: Παγκύπριος Φαρμακευτικός Σύλλογος
Coffee Sponsor: Gloria Jean’s Coffees
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό Gold, Περιοδικό IN Business
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:
Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή. Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
*Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την φυσική παρουσία των συνέδρων, με βάση όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά την δεδομένη χρονική περίοδο. Την ημέρα διεξαγωγής του Συνεδρίου, η εμφάνιση των ομιλητών από το εξωτερικό θα γίνεται είτε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών είτε μέσω οπτικογραφημένου υλικού (video).
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας