Δευτέρα 4 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Σκυλάκια που αναζητούν οικογένεια... Υιοθέτησε και εσύ ένα, γίνε εθελοντής

  29/12/2020 08:07
Σκυλάκια που αναζητούν οικογένεια... Υιοθέτησε και εσύ ένα, γίνε εθελοντής

Σκυλάκια που αναζητούν οικογένεια... Υιοθέτησε και εσύ ένα, γίνε εθελοντής

  29/12/2020 08:07
Υπέροχα πλάσματα που ζουν στους δρόμους, εγκαταλειμμένα και μακριά από την ανθρώπινη συντροφιά και φροντίδα. Φροντίδα και αγάπη που έχουμε όλοι τόσο πολύ ανάγκη. Η υιοθεσία ενός σκύλου δεν είναι μόνο χαρά αλλά αποτελεί και μια πράξη ανάληψης ευθύνης. Είναι μια απόφαση που θα πρέπει να παρθεί χωρίς παρορμητισμό και μετά από ώριμη σκέψη.
 
Η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Simba Animal Aid Cyprus" συστάθηκε από ανθρώπους που έχουν πάθος με την ευημερία και πρωτίστως με την διάσωση ζώων των οποίων η ζωή κινδυνεύει λόγω παραμέλησης ή/και εγκατάλειψής τους. Απώτερος σκοπός τους η παροχή βοήθειας σε τραυματισμένα και κακοποιημένα ζώα αλλά και η άμεση ανταπόκριση σε περιπτώσεις αδέσποτων.
 
Εκατοντάδες σκύλοι καταλήγουν σε διάφορα καταφύγια σε όλη την Κύπρο όπου κάποιοι παραμένουν και περιμένουν για πολύ μεγάλα διαστήματα. Κάθε σκύλος και μια ξεχωριστή ιστορία, μια μοναδική προσωπικότητα που χρειάζεται ένα χάδι, μια ζεστή αγκαλιά.
 
Με μια επίσκεψη θα μπορούσε κάποιος να δει όλα τα σκυλιά που αναζητούν μία οικογένεια και με την καθοδήγηση των ειδικών, να βρει ένα παντοτινό φίλο ! Υπάρχουν επίσης, πολλές ευκαιρίες για εθελοντική δράση, όπως η εξασφάλιση τροφής ή η φροντίδα των σκύλων στο χώρο του καταφυγίου, ιδανική επιλογή για εταιρείες και οργανισμούς που θα ήθελαν να ενδυναμώσουν τις σχέσεις μεταξύ των μελών του προσωπικού τους μέσα από δραστηριότητες για team building.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το 96700999 ή να επισκεφθούν τη σελίδα του"Simba Animal Aid Cyprus" στο facebook.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας