Πέμπτη 4 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πάρκο για παιδιά με κινητικά προβλήματα δημιουργεί ο Δήμος Πάφου

  10/12/2020 17:48
Πάρκο για παιδιά με κινητικά προβλήματα δημιουργεί ο Δήμος Πάφου

Πάρκο για παιδιά με κινητικά προβλήματα δημιουργεί ο Δήμος Πάφου

  10/12/2020 17:48
Ο Δήμος Πάφου είναι η πρώτη Τοπική Αρχή στην Κύπρο που δημιουργεί πάρκο και για παιδιά με κινητικά προβλήματα.

Σήμερα, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος υπέγραψε τα συμβόλαια με την ανάδοχο εταιρεία «ΓΑΣΠΕ Εταιρεία Τεχνικών Έργων Λτδ» για την κατασκευή του πάρκου, συνολικής δαπάνης 120.000 ευρώ. Οι κατασκευαστικές εργασίες θα αρχίσουν άμεσα και θα ολοκληρωθούν εντός 3 μηνών.

Το Δημοτικό Πάρκο «Ισμήνη Λιασίδου» θα δημιουργηθεί επί του υφιστάμενου χώρου πρασίνου της οδού Καβάλας και θα εξοπλιστεί κατάλληλα ώστε να φιλοξενεί και παιδιά με κινητικά προβλήματα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποφάσισε όπως δώσει στο πάρκο  το όνομα της αείμνηστης Ισμήνης Λιασίδου ως ένδειξη τιμής και εκτίμησης προς το έργο και την προσφορά της μακαριστής συμπολίτισσας του, η οποία υπήρξε σκαπανέας της προσπάθειας για τη  βελτίωση  της ποιότητας ζωής των παιδιών με ειδικές ανάγκες. 

Στο μεταξύ στην περαιτέρω αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης προχωρεί ο Δήμος Πάφου.

Σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρεία Cybarco Contracting Ltd το συμβόλαιο, συνολικού ποσού 783.377 ευρώ, για την αφαίρεση ασφαλτικού σκυροδέματος από δρόμους της πόλης και την αντικατάστασή του με νέο. Οι εργασίες θα αρχίσουν άμεσα.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας