Τετάρτη 27 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Λειτουργία κέντρου υγείας και δημιουργία μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου στη συνάντηση Δημ. Αθηένου με ΟΚΥπΥ 

  04/12/2020 20:05
Λειτουργία κέντρου υγείας και δημιουργία μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου στη συνάντηση Δημ. Αθηένου με ΟΚΥπΥ 

Λειτουργία κέντρου υγείας και δημιουργία μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου στη συνάντηση Δημ. Αθηένου με ΟΚΥπΥ 

  04/12/2020 20:05

Τη θέληση του Δήμου Αθηένου, των Οργανωμένων Φορέων του Δήμου και των κατοίκων, όπως το Κέντρο Υγείας του Δήμου με τη λειτουργία του στεγάσει τις διάφορες ειδικότητες ιατρών που υπάρχουν στον Δήμο, ώστε να καταστεί ένα σύγχρονο Ιατρικό Κέντρο, από το οποίο θα εξυπηρετούνται οι δημότες, αλλά και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών, εξέφρασε σήμερα ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς προς την ηγεσία του ΟΚΥπΥ, η οποία πραγματοποίησε επιτόπια επίσκεψη στο κέντρο.

Ενώπιον του  Γενικού Εκτελεστικού Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, Χρίστου Λοϊζίδη, της Επιχειρησιακής Εκτελεστικού του Οργανισμού  Ειρήνης Προκοπίου, του αντιπρόεδρου του Οργανισμού Χαράλαμπου Χαριλάου και του  Εκτελεστικού Διευθυντή των Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου Γιώργου Καροτσάκη, αλλά και της   Μαρίας Θεοφίλου, ο Κυριάκος Καρεκλάς,  έθεσε εκ νέου το πάγιο αίτημα του δήμου, που αφορά στη λειτουργία μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου ώστε να σταματήσουν να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, σ’  αυτή την ακριτική περιοχή, ενώ αυτός θα μπορεί να εξυπηρετεί και τις κοντινές στον Δήμο περιοχές.

Ο κ. Καρεκλάς ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες ζητώντας τους να υλοποιήσουν τα αιτήματά του δήμου αλλά και να προωθήσουν τη λειτουργία του Κέντρου σύμφωνα με τις εισηγήσεις της Αθηένου, ώστε να βοηθηθούν οι δημότες στο θέμα υγείας τους. 
Τόνισε δε την ακριτικότητα της Αθηένου και τα πολλά προβλήματα που δημιουργούνται  στους κατοίκους εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της περιοχής.

Η ηγεσία του Ο.Κ.Υπ.Υ. ξαναείδε με θετικότητα τις εισηγήσεις του Δημάρχου, ενώ τόνισε ότι πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τις τελικές τους αποφάσεις για το Κέντρο Υγείας, καθώς και για τη δημιουργία μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου στην Αθηένου, αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Παρόν στην επίσκεψη ήταν και ο βουλευτής Λάρνακας  Γιώργος Προκοπίου ο οποίος διευθέτησε την επίσκεψη.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας