Σάββατο 16 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ακυρώνονται οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις για το 2021

  01/12/2020 15:26
Ακυρώνονται οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις για το 2021

Ακυρώνονται οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις για το 2021

  01/12/2020 15:26

Ακύρωση των μεγάλων μαζικών εκδηλώσεων για το Καρναβάλι του 2021 αποφάσισε ο Δήμος Λεμεσού, εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο στις προθέσεις του είναι να διοργανώσει μια σειρά από παλιές και νέες εκδηλώσεις με τρόπους συμβατούς με τις υφιστάμενες την περίοδο του καρναβαλιού συνθήκες της πανδημίας.

Την σχετική απόφαση για αναπροσαρμογή του προγράμματος εκδηλώσεων για το Καρναβάλι του 2021 πήρε το δημοτικό συμβούλιο, μετά από εξέταση των νέων δεδομένων όπως διαμορφώνονται. 

Οι συνθήκες της πανδημίας μας αναγκάζουν να αναπροσαρμόσουμε το Καρναβάλι του 2021. Οι μαζικές εκδηλώσεις όπως η Μεγάλη Παρέλαση και η Παιδική Παρέλαση αναγκαστικά δεν μπορούν να διοργανωθούν. Όμως σε κάθε περίπτωση, τη χαρά, τη διασκέδαση και τη αισιοδοξία που προσφέρει το Λεμεσιανό Καρναβάλι δεν πρέπει να την στερηθούν οι Λεμεσιανοί αλλά και όλοι οι άλλο συμπατριώτες μας, ειδικά αυτή την εποχή που την έχουν περισσότερο από ποτέ, ανάγκη. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα διοργανώσει μια σειρά από παλιές και νέες εκδηλώσεις με τρόπους συμβατούς με τις υφιστάμενες την περίοδο του καρναβαλιού συνθήκες της πανδημίας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας