Τρίτη 26 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αντιδρά ο Σύνδεσμος Πρακτορείων ΟΠΑΠ για τα νέα μέτρα-Ζητά επανεξέταση

  27/11/2020 16:46
Αντιδρά ο Σύνδεσμος Πρακτορείων ΟΠΑΠ για τα νέα μέτρα-Ζητά επανεξέταση

Αντιδρά ο Σύνδεσμος Πρακτορείων ΟΠΑΠ για τα νέα μέτρα-Ζητά επανεξέταση

  27/11/2020 16:46
Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Πρακτόρων  ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για «απαράδεκτη στοχοποίηση των Πρακτορείων ΟΠΑΠ & Πρακτορείων στοιχημάτων» από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας που ανακοινώθηκαν σήμερα και καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποκαταστήσει αυτή την αδικία και να επιτρέψει στα Πρακτορεία ΟΠΑΠ & αθλητικού στοιχήματος τη λειτουργία τους με την εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας.

«Μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση των νέων μέτρων της κυβέρνησης για αντιμετώπιση της πανδημίας στους ιδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ & αθλητικού στοιχήματος οι οποίοι τυγχάνουν διακριτικής μεταχείρισης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, σημειώνεται, από την αρχή αυτής της κρίσης έχουν δείξει υποδειγματική υπευθυνότητα στην τήρηση μέτρων ασφαλείας για προστασία της δημόσιας υγείας και την ίδια στιγμή προστασία εκατοντάδων θέσεων εργασίας.
 
«Είναι εντελώς απαράδεκτο να επιτρέπεται η λειτουργία του λιανικού εμπορίου και να απαγορεύεται η λειτουργία των πρακτορείων ΟΠΑΠ. Θεωρούμε απαραίτητη την προστασία της δημόσιας υγείας με μέτρα που θα επιτρέψουν όμως και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να λειτουργούν και να διατηρήσουν τη βιωσιμότητα τους», προστίθεται.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας