Κυριακή 24 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Οριζόντιο κέρφιου από τις εννέα-Κλείνουν από τις επτά οι χώροι εστίασης

  27/11/2020 12:32
Οριζόντιο κέρφιου από τις εννέα-Κλείνουν από τις επτά οι χώροι εστίασης

Οριζόντιο κέρφιου από τις εννέα-Κλείνουν από τις επτά οι χώροι εστίασης

  27/11/2020 12:32
Η βεβαρημένη επιδημιολογική εικόνα των τελευταίων ημερών, οδήγησε την Κυβέρνηση στην αυστηροποίηση των μέτρων, ώστε να αποφευχθεί η έξαρση των κρουσμάτων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, που θα έχει ως αποτέλεσμα πιο οδυνηρές αποφάσεις. 
 
 
Η Κυβέρνηση κλείδωσε στο οριζόντιο κέρφιου ανά το παγκύπριο, για αποφυγή των κρουσμάτων απειθαρχίας και τις μετακινήσεις από τη μια επαρχία στην άλλη. 
 
Το Υπουργικό, αποφάσισε όπως η ώρα που θα αρχίζει το κέρφιου είναι από τις 21:00 το βράδυ, αντί στις 23:00 που ίσχυε μέχρι σήμερα, ενώ οι χώροι εστίασης θα κλείνουν στις 19:00 (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, μπυραρίες, σνακ-μπαρ και μπαρ, καφενεία και χώρoι εστίασης εντός κυλικείων ή/και αθλητικών ομίλων, πολιτιστικών ομίλων, σωματείων, συλλόγων, κλπ) με εξαίρεση τις υπηρεσίες τους που αφορούν σε κατ΄ οίκον διανομή και take away μέχρι τις 19.00 μ.μ. (Μετά τις 19.00 μ.μ. επιτρέπεται μόνο κατ΄ οίκον διανομή). 
 
Από την απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρούνται: 
 
-Όσοι θα μεταβούν από και προς τους χώρους εργασίας, καθώς και για σκοπούς εργασίας με τη χρήση του Εντύπου Βεβαίωσης Κυκλοφορίας Εργαζομένου,

-Όσοι θα μεταβούν σε ιατρικό κέντρο ή νοσηλευτήριο ή φαρμακείο ή κτηνίατρο για επείγοντα ιατρικά περιστατικά, και

-Οι κυνηγοί προς και εντός μη απαγορευμένων περιοχών κυνηγίου, όπως καθορίζονται στους περί Προστασίας και Διαχείρισης Άγριων Πτηνών και Θηραμάτων Νόμους του 2003 έως 2017, από τις 03.00 π.μ. μόνο κατά τις επιτρεπόμενες ημέρες κυνηγίου (νοείται ότι πρέπει να μεταφέρουν μαζί τους την άδεια κυνηγίου για σκοπούς ελέγχου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα μέτρα για τις γιορτές, οι περιορισμοί και οι εξαιρέσεις

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας