Δευτέρα 18 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Θετικός καθηγητής που διδάσκει σε δύο σχολεία-Πήγαν κανονικά οι μαθητές στο ένα

  19/10/2020 17:16
Θετικός καθηγητής που διδάσκει σε δύο σχολεία-Πήγαν κανονικά οι μαθητές στο ένα

Θετικός καθηγητής που διδάσκει σε δύο σχολεία-Πήγαν κανονικά οι μαθητές στο ένα

  19/10/2020 17:16
Αυξάνονται μέρα με τη μέρα τα κρούσματα στα σχολεία, αφού έχει παρουσιαστεί θετικό κρούσμα ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς της Τεχνικής Εκπαίδευσης, με τους γονείς να είναι ανήσυχοι.
 
Όπως καταγγέλλουν οι γονείς, ο εν λόγω καθηγητής διδάσκει τόσο στην Τεχνική Σχολή της Πάφου, όσο και της Τεχνικής Σχολής της Πόλης Χρυσοχούς. Ο εκπαιδευτικός, είχε εντοπιστεί θετικός στο rapid test, ενώ παρουσιάζει συμπτώματα και είχε ενημερώσει τις διευθύνσεις των δύο σχολείων, ενώ τέθηκε και σε αυτοπεριορισμό. Ταυτόχρονα, οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν αρχίσει τις διαδικασίες της ιχνηλάτησης των επαφών του.
 
Αυτό που έχει προκαλέσει την ανησυχία των γονιών είναι ότι στο ένα σχολείο φαίνεται να τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα και ενημερώθηκαν όλοι οι μαθητές που τους δίδασκε ο εν λόγω καθηγητής και δεν προσήλθαν στο σχολείο, ωστόσο στο άλλο σχολείο, ενώ ήταν ενήμερη η διεύθυνση, φαίνεται να μην προέβη στις απαραίτητες ενέργειες και να μην ενημέρωσε τους μαθητές.
 
Η μη τήρηση των πρωτοκόλλων προκάλεσε έντονη αναστάτωση ανάμεσα στους γονείς, αφού οι μαθητές, που είχαν επαφή μαζί του πήγαν κανονικά στο σχολείο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επαναλειτουργεί τις επόμενες ημέρες το Ειδικό Σχολείο στην Πάφο
 
Υπενθυμίζεται ότι στην Πάφο έχει κλείσει για λίγες ημέρες το Ειδικό Σχολείο Θεοσκέπαστη, έπειτα από την παρουσία αυξημένων κρουσμάτων στους χώρους του, με τον Αναπληρωτή Α’ Λειτουργό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου, να εκφέρει την άποψη ότι το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά τις επόμενες ημέρες.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας