Πέμπτη 5 Αυγ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ντόμινο κρουσμάτων σε καφετέρια και οδοντιατρείο-Προσβλήθηκαν πελάτες και παιδιά

  13/10/2020 19:11
Ντόμινο κρουσμάτων σε καφετέρια και οδοντιατρείο-Προσβλήθηκαν πελάτες και παιδιά

Ντόμινο κρουσμάτων σε καφετέρια και οδοντιατρείο-Προσβλήθηκαν πελάτες και παιδιά

  13/10/2020 19:11
Αρνητικό ρεκόρ κατέγραψαν τα κρούσματα, αφού ανακοινώθηκαν άλλα 83, με τις αλυσίδες μεταδώσεις να μεγαλώνουν όλο και περισσότερο και οι εστίες να αυξάνονται ανησυχητικά.

Ανάμεσα στα κρούσματα υπάρχουν έξι άτομα που είναι επαφές που συνδέονται με κρούσμα που ανακοινώθηκε στις 9/10 με συμπτώματα και εργάζεται στο μπαρ-καφέ «Γωνιά» στην Λεμεσό.

Το ένα από τα σημερινά άτομα είναι από το οικογενειακό της περιβάλλον και άλλο ένα από το φιλικό της περιβάλλον.
Τα άλλα τέσσερα είναι παρέα που μαζί με τον φοιτητή του Frederick και την επαφή του που ανακοινώθηκε την Δευτέρα, συχνάζουν στο ίδιο μπαρ-καφέ.

Επίσης, το μπαρ προμηθεύουν με προϊόντα για ναργιλέ το προσωπικό του Mr Nargilax από το οποίο εντοπίστηκαν μέχρι στιγμής 5 άτομα. Το ένα από τα πέντε, είναι άτομο επαφή ενός εκ των φοιτητών νοσηλευτικής που ανακοινώθηκαν χθες. Τα δύο άτομα εργάζονται σε μπαρ-καφέ στην Λεμεσό και είναι επαφές. Το σημερινό κρούσμα αναφέρει συμπτώματα στις 5/10 (πονόλαιμο και καταρροή).

Επίσης, μέσω ιδιωτική πρωτοβουλίας εντοπίστηκε θετικό άλλο ένα άτομο που είναι εργαζόμενος στο Mr Nargilax (εταιρεία που προμηθεύει προϊόντα για ναργιλέ και οι εργαζόμενοι επισκέπτονται διάφορους χώρους). Σημειώνεται πως δεν δηλώθηκε ως επαφή από τα προηγούμενα κρούσματα.

Στο μεταξύ, θετικά εντοπίστηκαν και άλλα επτά άτομα από το Οδοντιατρείο Happy Teeth στην Λάρνακα. Πρόκειται για πελάτες του Οδοντιατρείου, 5 παιδιά (τρία 4χρονα, ένα 7χρονο και ένα 5χρονο) και δύο ενήλικες συγγενείς των 2 από αυτά.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας