Μόλις γέννησε έπιασε δουλειά η Πηλείδου-«Είχε την έννοια να ενημερώσει το Δημαρχείο»

Σε μια πράξη που επιβεβαιώνει ότι οι γυναίκες μπορούν και πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής, προέβη η υπουργός Ενέργειας Νατάσα Πηλείδου που ως γνωστό νωρίτερα σήμερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι σε κλινική της Λευκωσίας.
 
Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, η Νατάσα Πηλείδου τηλεφώνησε στον ίδιο για να τον ενημερώσει για το ζήτημα των χρονοδιαγραμμάτων μετακίνησης των δεξαμενών από τη Λάρνακα.
 
Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο κ. Βύρας, «αν και δεν το συνηθίζω να αναφέρομαι επί προσωπικού, σήμερα επιθυμώ να κάμω μια εξαίρεση για μια υπουργό που αν και συνήθως εκ της θέσεως μου η ιστορία απαριθμεί αντιπαραθέσεις με τους Υπουργούς, σήμερα τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά...».
 
Και προσθέτει: «Επικοινώνησε μαζί μου σήμερα η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας για θέματα που άπτονται του Δήμου Λάρνακας και αφορούν θέματα  του χαρτοφυλακίου της. Η αγαπητή υπουργός επικοινώνησε η ίδια για να με ενημερώσει για τις εξελίξεις σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα μετακίνησης των δεξαμενών, το πιο σημαντικό και φλέγον θέμα της Λάρνακας».
 
«Το εντυπωσιακό του πράγματος», συνεχίζει ο κ. Βύρας, «προφανώς και δεν είναι αυτό. Είναι πως η Υπουργός είχε γεννήσει πριν λίγες ώρες, φέρνοντας στον κόσμο το 2ο παιδάκι της! Παρόλαυτα είχε την έννοια να ενημερώσει το Δημαρχείο για τις πρακτικές εξελίξεις».
 
Ο Ανδρέας Βύρας ευχαρίστησε την κ. Πηλείδου  για την άψογη συνεργασία και της ευχήθηκε να της ζήσει το μωράκι της και να το χαρεί όπως επιθυμεί.
 
«Δεν μπορώ επίσης να μην την ευχαριστήσω που σε μια τέτοια στιγμή η σκέψη της παραμένει στο καθήκον. Να σου ζήσει Νατάσα», κατέληξε στην ανάρτηση του ο κ. Βύρας με την Νατάσα Πηλείδου να τον ευχαριστεί.
 
«Δήμαρχε μου σε ευχαριστώ θερμά για το μήνυμα σου. Είναι χαρά μου που έχουμε μια τόσο καλή και εποικοδομητική συνεργασία, η οποία ελπίζω ότι θα συνεχιστεί προς όφελος του Δήμου Λάρνακας αλλά και της Κύπρου ευρύτερα», απάντησε η Νατάσα Πηλείδου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γέννησε τον γιο, η υπουργός Ενέργειας Νατάσα Πηλείδου!
 

Δειτε Επισης

H ανακοίνωση του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας για τις ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης
Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία-Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα
Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών