Ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Αλέξη Σοφοκλέους

29 μέρες, 740 χιλιόμετρα. Ήταν ένα ταξίδι που προέκυψε από ένα όραμα, μια έμπνευση, μια ιδέα. Ο Αλέξης Σοφοκλέους, ο Κύπριος πεζοπόρος που ξεκίνησε να περπατάει την Κύπρο περιμετρικά στις 22 Φεβρουαρίου, ολοκλήρωσε το ταξίδι το Σάββατο 21 Μαρτίου στην παραλία της Ορόκλινης, εκεί απ’ όπου ξεκίνησε.
 
«Αισθάνομαι ικανοποίηση και περηφάνεια για τον εαυτό μου», δήλωσε στον REPORTER. «Ήταν ένα όραμα, που έγινε πραγματικότητα, μια έμπνευση, μια ιδέα, που έγινε πράξη. Ζούμε αντίξοες συνθήκες σε όλο τον κόσμο, ο κορωνοϊός, έκλεισε τους πάντες στα σπίτια τους. Παρόλα αυτά, το να περπατάς μόνος σου παρέα με τον αέρα, τον Θεό και τη θάλασσα, δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας», τόνισε.
 
Όπως είπε νιώθει πανευτυχής που κατάφερε να πετύχει τον στόχο του κι απέραντη ευγνωμοσύνη στον Θεό, τον οποίο ένιωθε στο πλάι καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του. «Αισθάνομαι ευλογημένος που μπόρεσα να επιτύχω αυτό το ταξίδι και μου δίνει τη δύναμη να πω ότι αν υπάρχει κάτι που θέλεις να επιτύχεις, μπορείς να το κάνεις. Αν το ξεκινήσεις, όλα θα πάρουν την πορεία τους και θα το πετύχεις», σημείωσε.
 
«Εγκάρδιες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη σε εκείνους που με πίστεψαν και σε εκείνους που έμπρακτα δήλωσαν παρόντες. Ευχαριστώ τον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιαννάκη Γιαννάκη και το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης, τους χορηγούς μου και τον γιατρό μου Δρ Αντρέα Τάνο. Επίσης, η συμπαράσταση του κόσμου, με βοήθησε τα μέγιστα στην ολοκλήρωση του οράματος μου και του μηνύματος του ΕΥ ΖΗΝ», κατέληξε.
 

Δειτε Επισης

Γιωρκάτζης: Το Φθινόπωρο θα παραδοθεί ο αναπλασθείς χώρος παλαιού ΓΣΠ
Μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα διαμερίσματα-Καταγράφηκαν 421 πωλήσεις
Λιγότεροι από 4 στους 10 Κύπριους έχουν καλό επίπεδο χρηματοοικονομικών γνώσεων
Σε επ' αόριστον απεργία κατήλθαν εργαζόμενοι στο λιμάνι Λάρνακας
Στην Κύπρο 1.400 ασθενείς με αιμοσφαιρινοπάθειες
Στους 29 βαθμούς η θερμοκρασία-Παραμένει η σκόνη στη ατμόσφαιρα
Συνεχίζουν να μην καταγράφονται από την Αστυνομία οι διελεύσεις των επανεγκατασταθέντων-Χάνονται επιδόματα
Οι δικαιούχοι οικονομικής στήριξης στο «κτίΖΩ» και η επιπλέον βοήθεια που παρέχει το ΥΠΕΣ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Αυξημένη κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα, αλλά όχι σε άλλα καταστήματα λιανικής