Σάββατο 16 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κλείδωσε το πρώτο τετ-α-τετ Προδρόμου με τους εκπαιδευτικούς

  09/12/2019 16:47
Κλείδωσε το πρώτο τετ-α-τετ Προδρόμου με τους εκπαιδευτικούς

Κλείδωσε το πρώτο τετ-α-τετ Προδρόμου με τους εκπαιδευτικούς

  09/12/2019 16:47
Στις 20 Δεκεμβρίου έχουν κλειδώσει οι συναντήσεις του υπουργού Παιδείας, με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις.
 
Ο κ. Προδρόμου, επισκέφτηκε το πρωί το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Γ΄ στη Δασούπολη και το μεσημέρι επισκέφτηκε την Γ΄ Τεχνική Λευκωσίας, στον Αρχάγγελο, με ευκαιρία την έναρξη των εξετάσεων τετραμήνων και δήλωσε πως η συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς θα γίνει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ενώ η συνάντηση με τους γονείς και τους μαθητές θα γίνει είτε την ίδια ημέρα είτε την επόμενη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτές είναι οι λύσεις στο δοκίμιο των Νέων Ελληνικών
 
«Προς το παρόν θα δω τις εκπαιδευτικές οργανώσεις της Μέσης Εκπαίδευσης, της Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης, της Δημοτικής, θα δω τις Συνομοσπονδίες των Συνδέσμων Γονέων, θα δω τους οργανωμένους μαθητές, τους οργανωμένους φοιτητές και πολλούς άλλους φορείς στη συνέχεια. Όσον αφορά, όμως, την εγκύκλιο εκπαίδευση θα είναι χωριστές συναντήσεις για να δούμε με την κάθε πλευρά καταρχήν, -πρώτα απ΄ όλα μια συνάντηση γνωριμίας-, τα άμεσα ζητήματα που τίθενται και βεβαίως όπου απαιτηθεί στη συνέχεια θα έχουμε και πρόσθετες συναντήσεις και αν είναι πρόσφορο και κοινές συναντήσεις», σημείωσε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κύλησε ομαλά η πρώτη ημέρα των εξετάσεων τετραμήνων
 
Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Προδρόμου είπε ότι είναι εφ΄ όλης της ύλης συνάντηση, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και η ατζέντα η οποία υπήρχε προτού να είναι ο ίδιος στο Υπουργείο.
 
«Άρα, λοιπόν, από την αρχή θα συζητήσουμε ιεραρχικά, κατά προτεραιότητα, όλα τα θέματα και βεβαίως η διαδικασία διαλόγου θα είναι μόνιμη. Δεν θα εξαντληθεί με μια συνάντηση. Ανακοινώνονται οι πρώτες συναντήσεις», κατέληξε.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας