Τετάρτη 20 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Υπουργός Υγείας απαντά στις ερωτήσεις των πολιτών στο Facebook

  28/05/2019 15:03
Ο Υπουργός Υγείας απαντά στις ερωτήσεις των πολιτών στο Facebook

Ο Υπουργός Υγείας απαντά στις ερωτήσεις των πολιτών στο Facebook

  28/05/2019 15:03
Ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, θα απαντήσει αύριο Τετάρτη, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00, σε ερωτήσεις πολιτών, και θα δέχεται σχόλια και παρατηρήσεις, αλλά και εισηγήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν το Υπουργείο Υγείας και ειδικότερα στην επικείμενη εφαρμογή του ΓεΣΥ.
 
Στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναφέρει ότι επαναφέρουν την Τετάρτη τη διαδικασία άμεσης επικοινωνίας των πολιτών με τους Υπουργούς, «αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της κοινωνίας των πολιτών για άμεση και λειτουργική συμμετοχή στις πολιτικές που προωθούμε».
 
«Αρχίζουμε με τον Υπουργό Υγείας και την ομάδα του, οι οποίοι θα είναι στη διάθεση εκάστου ενός να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση που αφορά το Υπουργείο Υγείας, και ιδιαίτερα ενόψει της εφαρμογής της 1ης φάσης του ΓΕΣΥ την 1η Ιουνίου. Επιδιώκουμε να λύσουμε κάθε απορία, να παρέχουμε κάθε διευκρίνιση, αλλά και να γίνουμε κοινωνοί κάθε ωφέλιμης κριτικής ή παρατήρησης που θα υποβοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας", σημειώνει.
"Σας καλώ να συμμετέχετε, καθώς έχουμε την πεποίθηση ότι μόνο μέσα σε πνεύμα συνεργασίας, συνεχούς ανταλλαγής απόψεων αλλά και αυτοκριτικής για τα όποια λάθη ή παραλείψεις θα μπορέσουμε να προωθήσουμε τις αναγκαίες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος και τις οποίες οφείλουμε να υλοποιήσουμε», προσθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Για να λάβει κάποιος μέρος στη συνομιλία με τον Υπουργό Υγείας θα πρέπει να μπει στην σελίδα της Κυπριακής Κυβέρνησης - Cyprus Government στο Facebook,  https://www.facebook.com/SpokesmanOffice, και να πατήσει στο «Send Message ή Στείλε μήνυμα», να γράψει το θέμα συζήτησης ή την ερώτηση του και ακολούθως να αναμένει να μπει στη συνομιλία μαζί του ο Υπουργός.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας