Εργασίες στην Λευκωσία από το Τμήμα Δημοσίων Έργων

Οδικές εργασίες στην επαρχία Λευκωσίας διενεργούνται τις επόμενες μέρες από το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο του Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, την Τρίτη 27/12/2022 και την Τετάρτη 28/12/2022, μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00, θα εκτελούνται εργασίες καθαρίσματος του οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας (Α2) μέχρι την έξοδο των Λυμπιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το σάρωθρο θα συνοδεύεται από 2 οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση για λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

Επίσης, την Πέμπτη 29/12/2022 και την Παρασκευή 30/12/2022, μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00, θα εκτελούνται εργασίες καθαρίσματος του οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς (Α9).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το σάρωθρο θα συνοδεύεται από 2 οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση για λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, αναφέρει, ακόμη, ότι από τη Δευτέρα 2/1/2023 μέχρι και την Πέμπτη 5/1/2023, μεταξύ των ωρών 22:00 το βράδυ με 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες καθαρίσματος του οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) από τα Φώτα του Καλησπέρα μέχρι και τη Σκαρίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το σάρωθρο θα συνοδεύεται από 2 οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση για λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Η EΣΚ ενώνει τη φωνή της με τη  Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων-Καλεί το Ισραήλ να αφήσει τον Τύπο να εισέλθει στη Γάζα
Συννεφιασμένο το σκηνικό του καιρού, αναμένονται βροχές και καταιγίδες το Πάσχα-Πέφτει η θερμοκρασία
Η αντίδραση των αγροτών μετά το χάσμα που προέκυψε από το «e-κοφίνι»-Ζητούν δημιουργία δημοπρατηρίου
Ο Σύνδεσμος Προστασίας Ψυχικής Υγείας συμφωνεί με Μανιφέστο Mental Health Europe ενόψει Ευρωεκλογών
Βοήθεια σε ευάλωτες ομάδες προσφέρουν Εκκλησία, δήμοι και οργανώσεις ενόψει Πάσχα
Εγκρίθηκαν 14 αιτήσεις για υπηκοότητα σε παιδιά μεικτών γάμων
Αποπληρωμή των υποχρεώσεων Δήμων & Κοινοτήτων στο ΤΑΥ, ζητεί ο Δήμος Παραλιμνίου
Κατασχέθηκαν 800 περίπου κιλά κρέας κατόπιν ελέγχων από Κτηνιατρικές Υπηρεσίες
Συνδικαλιστική ελευθερία στον στρατό ζητά η Ισότητα
Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Επιτροπής Δεοντολογίας Αθλητισμού και Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Ελλάδας