Αυτές είναι οι τιμές των πακέτων για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Τα γιορτινά τους έχουν φορέσει τα ξενοδοχεία που έχουν παραμείνει ανοιχτά κατά τη διάρκεια του χειμώνα και ετοιμάζονται να υποδεχθούν εκατοντάδες πολίτες, που επιθυμούν να περάσουν τις γιορτινές μέρες σε κάποιο ξενοδοχείο παραλιακής πόλης ή σε ορεινές περιοχές ή ακόμη και σε αυτά της πρωτεύουσας. Πακέτα από δεκάδες, μέχρι και εκατοντάδες ευρώ είναι αυτά που φιγουράρουν ήδη στις σελίδες των ξενοδοχείων που προσφέρουν για τις νύχτες των ρεβεγιόν, συνδυάζοντας φαγητό, ποτό αλλά και μουσική για διασκέδαση, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Άλλωστε, όπως αναφέρει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων, αυτές τις γιορτές προσφέρεται η επιλογή σε όλους τους πολίτες να αποδράσουν και να απολαύσουν την ξεκούραση που αξίζουν σε ξενοδοχειακές μονάδες μέλη του ΠΑΣΥΞΕ και επί τούτου προβάλλει τα εορταστικά τους πακέτα που έχουν ανακοινώσει. 

Συνολικά, έχουν ανακοινωθεί δώδεκα ξενοδοχεία σε όλες τις πόλεις, που θα παραμείνουν ανοικτά κατά τον τρέχοντα χειμώνα και αφού έχουν φορέσει τα γιορτινά τους, έχουν ήδη ανοίξει τις πόρτες τους και περιμένουν τους πολίτες που ενδιαφέρονται να περάσουν στιγμές διασκέδασης σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. 

Εν αντίθεση με τις προηγούμενες χρόνιες, όπου υπήρχαν περιορισμοί και διάφορα μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπου απαγορεύονταν μεταξύ άλλων οι υπεράριθμες συναθροίσεις σε κέντρα διασκέδασης, πλέον υπάρχει άρση των εν λόγω μέτρων και όλα πλέον είναι όπως παλαιότερα, όπου δεν υπήρχε κάποιος ιός ανάμεσά μας. 

Εξάλλου, ξεκάθαρο είναι και το μήνυμα των ξενοδόχων από την πλευρά τους, αφού σημειώνουν στις ανακοινώσεις των πακέτων τους, ότι, «παρά τις δυσκολίες της ζωής, προχωρούμε με ελπίδα και δύναμη για τη νέα χρονιά που μας αναμένει. Ας δημιουργήσουμε λοιπόν αξέχαστες αναμνήσεις για όλους μας». 

Ρίχνοντας μια απλή ματιά πάντως στα ξενοδοχεία που προσφέρουν ελκυστικά πακέτα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αρκετές είναι οι επιλογές στη Λεμεσό, καθώς υπάρχουν τρία ξενοδοχεία με πακέτα όπου προσφέρουν και συνδυάζουν παράλληλα, διαμονή, φαγητό και ποτό. Πρόκειται για το Elias Beach Hotel, το Poseidonia Beach Hotel και το Pefkos Hotel. Την ίδια ώρα, στη Λευκωσία, έχουν ανακοινώσει τα πακέτα τους για τα Χριστούγεννα, το Hilton Nicosia Hotel και το Cleopatra Hotel. 

Επίσης, όσον αφορά τις παραλιακές πόλεις, στη Λάρνακα προσφέρονται πακέτα για τις γιορτινές μέρες από το Radisson Beach Hotel και το Radisson Blu Hotel. Στην Αγία Νάπα, το Grecian Bay Hotel και το At Herbal Hotel, ενώ στην Πάφο το Atlantica Aphrodite Hills Hotel και το Minthis Resort. 

Ακόμη, για τους λάτρεις των ορεινών θέρετρων, πακέτα για τα Χριστούγεννα προσφέρει το Petit Palais Hotel στις Πλάτρες. 

Αναλυτικά οι προσφορές όλων των ξενοδοχείων 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

  • HILTON NICOSIA HOTEL

Ένα οικείο περιβάλλον προβάλλει το Hilton για την παραμονή των Χριστουγέννων, σε όσους θέλουν να περάσουν όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους τους, με ζωντανή μουσική. Η τιμή ανέρχεται στα 70 ευρώ. 

Επιπρόσθετα, το Hilton προσφέρει μεσημεριανό γεύμα την ημέρα των Χριστουγέννων με ζωντανή μουσική. Η τιμή βρίσκεται στα 80 ευρώ ανά ενήλικα και 40 ευρώ ανά παιδί (έως 12 ετών).

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Hilton προσφέρει πακέτο δείπνου με ζωντανή μουσική που ανέρχεται στα 120 ευρώ ανά ενήλικα και 70 ευρώ ανά παιδί (έως 12 ετών). Μάλιστα, υπάρχει επιλογή και διαμονής σε συνδυασμό με δείπνο και πρωινό, με την τιμή για δυο άτομα να ανέρχεται στα 380 ευρώ. 

  • CLEOPATRA HOTEL

Το Cleopatra Hotel, για το Ρεβεγιόν Χριστουγέννων προσφέρει μεσημεριανό μπουφέ με απεριόριστο κυπριακό ποτό, με την τιμή να ανέρχεται στα 45 ευρώ, ενώ για παιδιά 3-12 ετών να είναι στη μισή τιμή. Μάλιστα, προσφέρεται πακέτο για ρεβεγιόν για την παραμονή των Χριστουγέννων, που ανέρχεται στα 30 ευρώ. 

ΛΕΜΕΣΟΣ

  • ELIAS BEACH HOTEL
  • POSEIDONIA BEACH HOTEL
  • PEFKOS HOTEL

ΛΑΡΝΑΚΑ

  • RADISSON BEACH HOTEL

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ / ΠΡΩΤΑΡΑΣ

  • GRECIAN BAY HOTEL
  • AT HERBAL HOTEL

ΠΑΦΟΣ

  • ATLANTICA APHRODITE HILLS HOTEL
  • MINTHIS RESORT

ΟΡΕΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ

  • PETIT PALAIS HOTEL, PLATRES

 

Δειτε Επισης

Στο περίμενε ακόμη οι εκπαιδευτικοί των ΚΙΕ για τη στελέχωση-Εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα
Εγκατάσταση ανελκυστήρων σε 115 πολυκατοικίες, απέμειναν άλλες 253-Το αναλυτικό πλάνο του ΥΠΕΣ
Πάνω από 1,100 κλήσεις στο 1410 το 2021-Άγχος, θλίψη και δυσκολίες λόγω Covid στο επίκεντρο
Βράβευσε τοπικές αρχές, επιχειρήσεις, οργανισμούς για πράσινες δράσεις ο Πρόεδρος
Το Κόμμα για τα Ζώα χαιρετίζει απόφαση Υπουργείου Γεωργίας για πυροτεχνήματα
Στο 83,3% η θνησιμότητα λαγών που απελευθερώθηκαν-Προβληματισμένη η Υπηρεσία Θήρας
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Η Υπουργός Γεωργίας ξεκίνησε συναντήσεις με παραγωγούς, αγρότες και ψαράδες
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία