Ένα χριστουγεννιάτικο τσάι για στήριξη των πρόωρων παιδιών του Μακάριου Νοσοκομείου (pics)

Για άλλη μια χρονιά πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων παιδιών του Μακάριου Νοσοκομείου, μέσα από το Χριστουγεννιάτικο τσάι που διοργανώνεται αυτό το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, στην οικία της Διευθύνουσας Συμβούλου της Evresis Services Ltd, κας Χριστιάνας Κλεάνθους, η οποία με το χριστουγεννιάτικο στολισμό στον χώρο της, προσφέρει χαρά με μικρούς και μεγάλους ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Ως εθελόντρια του Συνδέσμου« Μωρά Θαύματα» η κα Κλεάνθους, θα ανοίξει για άλλη μια χρονιά το σπίτι της, και εκεί θα πωλούνται διάφορα προϊόντα και μέρος των εσόδων θα προσφερθούν για την αγορά μηχανήματος στήριξης πρόωρων παιδιών.

Όπως είπε η ίδια μιλώντας στον REPORTER «είναι ένα γεγονός που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον Σύνδεσμο, με στόχο να μαζευτούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για την αγορά μηχανήματος στήριξης πρόωρων παιδιών, με στόχο την ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Πρόωρων παιδιών του Μακάριου. Οι επισκέπτες θα πληρώσουν 15 ευρώ για την είσοδό τους στο χώρο και στη συνέχεια θα μπορούν να προχωρήσουν στην αγορά προϊόντων που προσφέρονται από εθελοντές όπως γλυκά, ποτά και άλλα αντικείμενα».

Μέρος των χρημάτων που θα συλλεχθούν από την πώληση των προϊόντων, σύμφωνα με την κα. Κλεάνθους, θα προστεθεί στο ποσό της γενικής εισόδου για το Χριστουγεννιάτικό τσάι.

Το Χριστουγεννιάτικο τσάι τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείο Υγείας, ενώ ανάμεσα στους χορηγούς είναι το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, το Υφυπουργείο  Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας.

Τα εδέσματα προσφέρουν, οι χορηγοί AT CENTAUR'S restaurant, το Lunch box και το D.I.S Delicious.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ωρών 15:00 με 20:00, το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου στην οικία της κας Χριστιάνας Κλεάνθους που βρίσκεται στην οδό Πεισάνδρου 12, 2325 στην περιοχή της Λακατάμιας, στη Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22 747 182

Δείτε σχετικό σχεδιάγραμμα

 

 

 

Δειτε Επισης

Μειωμένη κατά το ήμισυ η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα-Οι εκτιμήσεις για τις επόμενες ημέρες
Δεν υποχωρούν οι βροχές και οι καταιγίδες-Στους 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ανέτοιμη η Κύπρος για την ανεξάρτητη διαβίωση για ΑμεΑ-«Ο δρόμος είναι γεμάτος με θεσμικά εμπόδια»
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα και διακοπές ρεύματος σε Λευκωσία και Λεμεσό
Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας προς το κοινό λόγω της κακοκαιρίας
Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση-Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Τετάρτη
Ζωντανεύουν τα ορεινά χωριά-Αναβιώνουν τα πασχαλινά ήθη και έθιμα μέσα από εκδηλώσεις
Ένας στους πέντε ηλικιωμένους περνά μόνος τις γιορτές-Στο τραπέζι η υπηρεσία εθελοντή στις γειτονιές
«Το πρώτο Πάσχα στον καταυλισμό»-Πώς γιόρτασε η Κύπρος την Ανάσταση το 1975
Συστάσεις της Πολιτικής Άμυνας για αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων