Πέμπτη 2 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

«Οι Ε/κ βασανίζουν τους τ/κ στα οδοφράγματα, ίσως ενοχλεί η διέλευση και τα ψώνια»

  05/12/2022 18:26
«Οι Ε/κ βασανίζουν τους τ/κ στα οδοφράγματα, ίσως ενοχλεί η διέλευση και τα ψώνια»

«Οι Ε/κ βασανίζουν τους τ/κ στα οδοφράγματα, ίσως ενοχλεί η διέλευση και τα ψώνια»

  05/12/2022 18:26

Αυξάνεται η ένταση στα οδοφράγματα, αφού η αστυνομία της Δημοκρατίας  «ταλαιπωρεί» τους «πολίτες» του ψευδοκράτους που κατάγονται από την Τουρκία, ζητώντας ακόμα και την επίδειξη των ταυτοτήτων των γονιών των ατόμων που θα περάσουν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές και γυρίζει πίσω όσους δεν τις προσκομίζουν, υποστηρίζεται σε δημοσίευμα. 

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, αυτό γράφει σήμερα η εφημερίδα Ντιαλόγκ, υποστηρίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο περίπου 100 άτομα κάθε μέρα γυρνούν πίσω γιατί δεν μπορούν να περάσουν από τα οδοφράγματα. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και σε ανάρτηση του προέδρου του ΚΛ, Κουντρέτ Οζερσάι που αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό στο οποίο υπήρξε μάρτυρας ο ίδιος στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας. Σε αυτό δεν επιτράπηκε σε νεαρό άνδρα, που ήταν με τη σύζυγο και τα παιδιά του, να περάσει στις ελεύθερες περιοχές, ενώ του είχε επιτραπεί η είσοδος μόλις την προηγούμενη βδομάδα. Σύμφωνα με τον κ. Οζερσάι, προκλήθηκε ένταση από το περιστατικό.

Σε ανάρτησή του στα ΜΚΔ, ο Κουντρέτ Όζερσαϊ ανέφερε ότι έγινε μάρτυρας του ίδιου περιστατικού για τρίτη φορά τις τελευταίες δύο εβδομάδες. «Για κάποιο λόγο, οι Ελληνοκύπριοι σχεδόν βασανίζουν τους δικούς μας ανθρώπους, των οποίων οι γονείς γεννήθηκαν στην Τουρκία ή προέρχονται από την Τουρκία, με μια αυθαίρετη πρακτική που φάσκει και αντιφάσκει και αλλάζει ανάλογα με την ημέρα στην ταυτότητα, στην άδεια οδήγησης, στο πιστοποιητικό γάμου που απαιτείται και στη διέλευση των παιδιών», ισχυρίστηκε.

Ίσως, συνέχισε, επειδή ενοχλεί η διέλευση και τα ψώνια Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, λόγω της διαφοράς στο συνάλλαγμα, προσπαθούν να μπλοκάρουν και να δυσκολέψουν τις διελεύσεις Τ/κ.

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σύστημα παρακολούθησης στη νεκρή ζώνη θα εγκαταστήσει το ψευδοκράτος

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας