Αυτή είναι η διαδικασία εξετάσεων για θέσεις εισδοχής στη Δημόσια Υπηρεσία μέχρι κλίμακα Α7

Τις διαδικασίες για τις γραπτές εξετάσεις για θέσεις εισδοχής στη Δημόσια Υπηρεσία των οποίων η αρχική κλίμακα δεν υπερβαίνει την κλίμακα Α7 του κυβερνητικού μισθολογίου στις 19 Νοεμβρίου, υπενθυμίζει με ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Υπηρεσίας Εξετάσεων τα Δελτία Υποψηφίων των έγκυρων αιτητών για συμμετοχή στις Γραπτές Εξετάσεις για Πρόσληψη στο Δημόσιο, το Σάββατο 19/11/2022, καθώς και οι Κανονισμοί των Εξετάσεων βρίσκονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα:https://eservices.moec.gov.cy/ypexams/EPD/ (Έντυπα Συμμετοχής στις Εξετάσεις/ Δελτίο Υποψηφίου/ Κανονισμοί Εξέτασης).

«Για να καταστεί δυνατή η πρόσβαση στην πιο πάνω ηλεκτρονική πλατφόρμα θα πρέπει να εισαχθεί το email του λογαριασμού και ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιήθηκε κατά την υποβολή της αίτησης για συμμετοχή στις πιο πάνω εξετάσεις», προστίθεται. 

Οι υποψήφιοι ή υποψήφιες, συνεχίζει η ανακοίνωση, θα πρέπει απαραίτητα να εκτυπώσουν το Δελτίο Υποψηφίου και να το παρουσιάσουν μαζί με την ταυτότητά τους την ημέρα της εξέτασης στο εξεταστικό τους κέντρο. Επίσης, πριν την προσέλευσή τους στην εξέταση, υποχρεούνται να διαβάσουν προσεκτικά όλες τις οδηγίες και τους Κανονισμούς της Εξέτασης που βρίσκονται στον πιο πάνω ιστότοπο.

Τονίζεται ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει δεκτό οποιοδήποτε αίτημα για αλλαγή εξεταστικού κέντρου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει  να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα με το δελτίο ταυτότητας και το δελτίο υποψηφίου.  Χωρίς αυτά δεν θα γίνουν δεκτοί στην εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει να εφαρμόζονται πιστά όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού.

Σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινήσουν με την Υπηρεσία Εξετάσεων στα τηλέφωνα 22582933 και 22582934.

 

 

Δειτε Επισης

Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Συστάσεις της Πολιτικής Άμυνας για αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων
Έγινε η κλήρωση του Τζόκερ για το 1.100.000 ευρώ-Οι αριθμοί που κληρώθηκαν
Έφθασε στην Κύπρο το Άγιο Φώς-Τελετή υποδοχής στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Πάσχα με καταιγίδες και χαλάζι-Κίτρινη προειδοποίηση από την Μετεωρολογική Υπηρεσία
Εν ψυχρώ δολοφονία στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη-Τρεις οι δράστες, η γυναίκα πάτησε τη σκανδάλη
ΒΙΝΤΕΟ: Εκατοστάρι για άλλη μια χρονιά στην πρώτη Ανάσταση από τον Πάτερ Ηράκλη στο Παραλίμνι
Τα Πασχαλινά έθιμα της Κύπρου-«Το κάψιμο του Ιούδα από τα σημαντικότερα»
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως
Πάσχα με ανέμους και βροχές στο καιρικό μενού